Antena Meniu Search
x

Foto Cadouri de Crăciun pentru iubit. Cum îţi poţi surprinde partenerul de sărbători

Cadouri de Crăciun pentru iubit. Magia sărbătorilor şi-a făcut deja simţită prezenţa, brazii falnici şi-au îmbrăcat podoabele, iar cuptoarele au început să împrăştie mirosul cozonacilor calzi. Este momentul să vă îndreptaţi atenţia spre cei dragi, iar pentru a-i surprinde cu cele mai frumoase cadouri, trebuie să vă faceţi planurile din timp.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 17.12.2020, 19:21

  • Un ceas sau o trusă pentru păstrarea ceasurilor
  • Bar pentru băuturi în forma globului pământesc

Aşa cum ştim, decembrie este luna cadourilor şi a bucuriei pe care o simţi atunci când îl vezi pe cel drag fericit atunci când dorinţa i s-a îndeplinit.

Goana după darurile cât mai speciale poate fi însă extrem de dificilă, mai ales atunci când ai rămas în pană de idei şi nu ştii mai exact ce să cumperi pentru a nu face o impresie proastă.

Iată 7 idei pentru cadouri inedite astfel încât să îţi poţi surprinde partenerul.

Un ceas sau o trusă pentru păstrarea ceasurilor

Dacă partenerul tău este un pasionat al ceasurilor atunci l-ai putea surprinde de Crăciun cu un model pe care nu îl are, dar pe care şi l-ar dori foarte mult. Urmăreşte-l atunci când intră în magazine şi află ce fel de ceas îi face cu ochiul. În plus, urmăriţi reducerile şi s-ar putea să găsiţi produsul perfect la un preţ mult mai avantajos.

Adăugaţi o notă specială acestui cadou, gravând pe spatele ceasului un mesaj sau numele vostru, data la care v-aţi cunoscut, ori anul în care îi vei oferi acest cadou. Se va bucura nespus.

Trusă pentru ceasuri, cadou pentru iubit

iStock | Getty Images

Trusă de bărbierit ori pentru îngrijirea bărbii iubitului

Fie că vrea să îşi lase barba să crească, are nevoie de întreţinere ori vrea să adopte un nou look şi să scape de ea, o trusă de bărbierit nu trebuie să lispească din casa unui bărbat. Puteţi astfel opta pentru un cadou inedit şi util de Crăciun care se va face remarcabil prin design şi durabilitate.

Un set complet cu uleiuri, măşti şi un şampon pentru barbă, un pămătuf din păr natural, un aparat de bărbierit, o foarfecă, un brici şi alte accesorii pentru facilitarea procesului de cosmetizare vor fi cadoul potrivit pentru partenerul iubit.

Trusă de bărbierit ori pentru îngrijirea bărbii, cadou pentru iubit

iStock | Getty Images

Bar pentru băuturi în forma globului pământesc

Dacă vreţi să ieşiţi categoric din tipare, iar partenerul vostru este un pasionat al băuturilor de colecţie, îi puteţi oferi un cadou atât practic, cât şi elegant, pe care sigur îl va aprecia enorm.

Puteţi face o selecţie din băuturile sale preferate, fie whiskey, fie vin, pe care să i le ascundeţi într-un bar retro sub forma unui glob pământesc. Un astfel de accesoriu va fi plăcut ochiului în interiorul casei mai ales ca obiect decorativ, dar va fi şi adorat de iubit/soţ, mai ales când toţi prietenii îl vor întreba de unde îl are?!

Bar pentru băuturi în forma globului pământesc, cadou pentru iubit

Profimedia

Surprinde-ţi iubitul de Crăciun cu parfumul preferat

Parfumul este întotdeauna apreciat atunci când este oferit cadou, mai ales dacă esenţa acestuia este şi cea potrivită. Aflaţi care sunt gusturile sale, căci anumite persoane preferă parfumurile florale, în timp ce alţi bărbaţi sunt atraşi de mirosuri tari, puternice, dulci.

Puteţi verifica de asemenea şi dacă unul dintre parfumurile deja achiziţionate este aproape terminat, dacă este cel pe care îl foloseşte cel mai des, categoric se va bucura să îl primească din nou.

Trebuie să aveţi însă grijă să nu alegeţi un parfum care nu este deloc şi pe placul vostru, altfel, s-ar putea să îl simţiţi la fiecare întâlnire pe care o veţi avea şi va deveni deranjant.

Parfumul preferat, un cadou inedit

iStock | Getty Images

O pereche de butoni, o idee inedită pentru cadoul de Crăciun

Butonii fac parte dintre acele puţine bijuterii pe care bărbaţii le pot purta şi reprezintă de altfel accesoriul perfect pentru o cămaşă, aducând un strop de eleganţă. O pereche de butoni ataşaţi la cămaşă evidenţiază rafinamentul şi personalitatea celui care îi poartă, astfel că o pereche de butoni împachetaţi în folie festivă pot reprezenta un cadou apreciat de partenerul vostru.

Pereche de butoni, un cadou inedit

iStock | Getty Images

O cămaşă personalizată cu iniţialele lui, aşezată sub bradul de Crăciun

Cămăşile sunt nelipsite din garderoba unui bărbat şi pot fi purtate, în funcţie de model şi material, tot anul. Puteţi să îl impresionaţi pe iubitul vostru cu o cămaşă specială care sigur îi va aduce zâmbetul pe buze, fiind de altfel şi un model unicat. Alegeţi o cămaşă cu un print care este pe gustul partenerului şi o puteţi broda apoi cu iniţialele sale în zona mânecii ori la bata gâtului.

Puteţi de asemenea să cumpăraţi o cravată sau un papion care să se potrivească, pentru a-l scăpa de grija asortării.

Cămaşa personalizată, un cadou inedit

iStock | Getty Images

Fă-i cadou de Crăciun o servietă din piele

Dacă iubitul sau soţul dumneavoastră este adeptul unui stil elegant, business şi îl găsiţi întotdeauna cu mâinile pline de acte, dosare sau obiecte de care are constantă nevoie, mai ales la serviciu, puteţi opta pentru o servietă din piele care să se potrivească stilului său vestimentar.

Va fi un obiect extrem de apreciat, mai ales pentru că este un accesoriu atât elegant, cât mai ales util şi o va purta cu mare plăcere.

O servietă din piele, cadou pentru iubit

iStock | Getty Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Cadouri de Crăciun pentru iubit. Cum îţi poţi surprinde partenerul de sărbători