Antena Meniu Search
x

Vânătoarea de cadouri, o iniţiativă creată de o mamă din Baia Mare

Suntem în luna cadourilor, o perioadă în care obişnuim să le oferim celor dragi un dar care să le aducă bucuria pe chip.

de Redactia Observator

la 02.12.2020, 18:37

Vezi și
  • Regulile vânătorii sunt clare şi uşoare.
  • Darurile sunt simbolice.

Dar ce se întâmplă când oferim un cadou unei persoane necunoscute, pur şi simplu din generozitate?! O mamă din Baia Mare a venit cu o astfel de iniţiativă şi a numit-o "vânătoarea de cadouri".

Doina Ferenţ a dorit să aducă în Baia Mare adevăratul spirit al sărbătorilor de iarnă, a perioadei în care fiecare ar trebui să fim mai buni unii cu alţii şi mai atenţi la nevoile celor din jur.

Doina Ferenţ - iniţiatoare campanie: Mie îmi place mai mult să dăruiesc decât să primesc. Îmi place să știu că undeva într-o casă cineva are o amintire de la mine

Mamă a doi băieţi, tânăra a lansat o provocare pentru toţi copii din oraş. Inspirându-se după o campania similară care a avut loc în anii trecuţi la Braşov, a creat o vânătoare de comori pe străzile oraşului. Cadourile sunt ascunse zilnic chiar de ea. Iar incidii despre zona în care pot fi găsite darurile sunt postate pe pagina de internet dedicată campaniei.

Doina Ferenţ - iniţiatoare campanie:  Acum că am ascuns cadoul dăm indiciile cu poză pe pagină vânătoarea de cadouri Baia Mare. Mi-ar plăcea de multe ori să pot să mă ascund undeva și să văd cine îl ia. Asta ar fi bucuria supremă pentru mine, dar trebuie să mă întorc la cei mici acasă.

Regulile vânătorii sunt clare şi uşoare. Astăzi cadoul a fost amplasat într-o zona istorică a municpiului Baia Mare, iar cine îl găsește va trebuie să amplaseze altul în altă zona. Darurile sunt simbolice, dar cu siguranţă aduc zâmbetul pe chipurilor celor mici.

Doina Ferenţ - iniţiatoare campanie: Avem ornamente de brad, avem fructe, un ou surpiy, dulciuri și tot ce e mai frumos pentru un copil. Sper s-avem și cărți în curând.

Băimărenii sunt încântaţi de iniţiativă şi spun nu ar rata ocazia să fie Moş Crăciun, chiar şi pentru un necunoscut. Vânătoarea de cadouri se desfăşoară până în ziua Crăciunului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Vânătoarea de cadouri, o iniţiativă creată de o mamă din Baia Mare