Antena Meniu Search
x

Video Când vor circula primele mașini mici pe Podul de la Brăila, supranumit "Golden Gate". Promisiunea constructorului

Maşinile mici vor circula pe celebrul "Golden Gate" de la Brăila înainte de sfârşitul acestui an. Promisiunea a fost făcută azi de constructor, care a dat vina pe Compania de Drumuri pentru întârzieri. Firma vrea bani în plus, dar şi prelungirea şantierului până în 2025. Sorin Grindeanu a solicitat însă ca până în vara anului viitor şi podul şi drumurile de legătură să fie finalizate. 

de Redactia Observator

la 03.10.2022, 21:20

Vezi și

Prea frumos ca să fie adevărat. Podul de la Brăila, o capodoperă arhitecturală, aşa cum a fost numit de constructori şi de arhitecţi, rămâne, şi anul acesta, un muzeu în aer liber. Dupa amânarea inaugurării încă trei ani podul a devenit mărul discordiei între constructori şi autorităţi, care ameninţă cu rezilierea contractului.

Podul de la Brăila este construit aprope integral, dar drumurile de acces au un stadiu de execuţie de doar 35%

"Am venit să vedem construcţia...cel mai mare pod din România, cea mai mare investiţie din Europa în acest acest moment. Cred că v-aţi săturat de politicienii care vin în pelerinaj la acest pod...", declara şi Marcel Ciolacu în luna mai.

Zis şi...nefăcut. Abia trei luni au trecut de la declaraţiile pompoase. Acum constructorul a cerut Companiei de Drumuri o extensie de timp până în anul 2025. "Când merg acolo eu sau directorul general CNAIR sau primul ministru, ne spun că până la sfârşitul anului e dat în folosinţă. Apoi ne trimite hârtii. Una spun de fiecare dată când mergem acolo, apoi trimit hârtii în care ne spun că termină peste 3 ani", a spus Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri sociale » Când vor circula primele mașini mici pe Podul de la Brăila, supranumit "Golden Gate". Promisiunea constructorului