Antena Meniu Search
x

Carne de struț, pe masa de Paște

Deşi carnea de miel este vedeta mesei de Paşte, tot mai mulţi sunt cei care o înlocuiesc cu cea de struţ. Au şi motive pentru care fac asta: conţine mai puţin colesterol, este mai gustoasă şi se găteşte şi mai repede.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 13.04.2020, 17:11

Vezi și
  • Cât costă un kilogram.
  • Cum paote fi întreţinut.

Deşi carnea de miel este vedeta mesei de Paşte, tot mai mulţi sunt cei care o înlocuiesc cu cea de struţ. Au şi motive pentru care fac asta: conţine mai puţin colesterol, este mai gustoasă şi se găteşte şi mai repede.

Beneficiile însă costă. În această perioadă, un kilogram de carne de struţ este cel puţin dublu faţă de unul de miel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În doar un an, păsările pot ajunge şi la 100 de kilograme. În perioada Paştelui cererea pentru carnea de struţ creşte tot mai mult, an de an. Deja la această fermă opt exemplare au fost sacrificare pentru comercializare. Iar modul de cumpărare este la îndemâna oricui.

Specialiştii spun că acest tip de carne nu conţine colesterol. Este, în schimb, bogată în proteine şi are chiar mai puţine calorii decât cea de pui. În ceea ce priveşte gustul, se apropie de carnea de vânat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un kilogram de muşchi de carne de struţ costă 50 de lei. Carnea cu os se vinde cu 40 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sărbătoriţi ziua de Dragobete?

Observator » Stiri sociale » Carne de struț, pe masa de Paște