Antena Meniu Search
x

Cătina, beneficii și remedii! Iată ce MINUNI poate face 'ginsengul românesc'

Cătina este unul dintre populare și accesibile remedii naturale din întreaga lume! 'Ginsengul românesc' are beneficii incredibile pentru sănătate.

Catina are beneficii si remedii miraculoase pentru sanatate

Cătina este unul dintre remediile naturale uşor accesibile şi foarte populare în întreagă lume. Pe lângă medicamentele create în laborator, în ultimii ani, a crescut popularitatea tratamentelor homeopate care şi-au demonstrat eficacitatea în combaterea şi prevenirea anumitor boli sau carenţe.

Cătina este unul dintre populare și accesibile remedii naturale din întreaga lume! 'Ginsengul românesc' are beneficii incredibile pentru sănătate.

Plantele medicinale ajută la prevenirea bolilor, carenţelor şi tratează treptat şi în profunzime, nu doar eliminând anumite efecte sau simptome. Utilizarea lor nu are contraindicaţii şi sunt asimilate mai uşor de către organism fără a avea efecte secundare sau a atacă ţesutul gastric sau hepatic.

Cătina, beneficii și remedii pentru sănătate!

Pe acelaşi subiect

Cătina este una dintre acele plante aflate la îndemână tuturor, a căror efecte sunt prea puţin cunoscute. Aceast remediu face parte din plantele minune care au multe beneficii secrete despre care veţi află după o cercetare amănunţită a propritatilor acestora.

Cătină este la baza un fruct de pădure care se găseşte în cantităţi mari în estul Asiei deşi creşte şi la noi în ţară. Beneficiile pe care le are consumul de cătină asupra sănătăţii şi pielii sunt cunoscute de peste 1000 de ani, fiind untilizata în medicină naturistă şi medicină străveche sub nume diferite precum „uleiul vieţii” sau „medicament divin”.

Cătina, remedii și beneficii pentru cosmonauții ruși!

Legendele vorbesc despre utilizarea acestei plante magice încă de pe vremea Greciei antice şi fiind menţionată şi în legendele Olimpului. Cătină apare în cronicile despre Genghis Khan şi armatele sale, care se hrăneau cu cătină pentru a rezistă războaielor şi migrării. În epoca modernă un bun exemplu de utilizare a catinei îl prezintă Ruşii a căror cosmonauţi au folosit această plantă că nutriţie cât timp erau în misiune în spaţiu pentru a se proteja de radiaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cătina, beneficii și remedii! Iată ce MINUNI poate face 'ginsengul românesc'