Antena Meniu Search
x

Omul-miracol: un bărbat s-a trezit din comă cu doar câteva ore înainte de a fi deconectat de la aparate

Un pacient în comă s-a trezit în mod neaşteptat, cu doar câteva ore înainte ca medicii să-l deconecteze de la aparate şi să-i declare decesul.

Un pacient în comă s-a trezit în mod neaşteptat, cu doar câteva ore înainte ca medicii să-l deconecteze de la aparate şi să-i declare decesul. Doctorii îi spun acum omul-miracol.

Martin Jervis, un britanic de 61 de ani, i-a surprins complet pe medicii care se pregăteau să-l declare mort. Luna trecută, bărbatul s-a prăbuşit în timp ce era acasă. Soţia l-a găsit fără cunoştinţă, zăcând într-o baltă de sânge.

Britanicul a fost dus în comă la Spitalul Royal Stoke University, unde medicii au încercat să-l resusciteze. Doctorii s-au străduit, fără succes, şi să afle cauzele tragicului incident.

Pe acelaşi subiect

Pacientul a rămas însă în stare gravă, iar familia îşi pierduse orice speranţă. În faţa unui diagnostic sumbru, dat de doctori, rudele şi-au dat acordul ca bărbatul să fie deconectat de la aparate.

Apoi a urmat surpriza. Cu doar câteva ore înainte de deconectare şi pronunţarea decesului, Martin s-a trezit. I-a uluit pe medicii care nu au avut nicio explicaţie. Soţia sa spune că britanicul a schiţat şi un zâmbet.

Pentru doctori, e un miracol. Ei spun că bărbatul dă semne lente de recuperare şi îl ţin sub supraveghere. Nu ştiu însă cum va evolua starea lui de sănătate.

Sursa: The Sun

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Omul-miracol: un bărbat s-a trezit din comă cu doar câteva ore înainte de a fi deconectat de la aparate