Antena Meniu Search
x

Caz de noaptea minții în Târgu Jiu: Un amorezat și-a luat o șapcă cu "Poliția", un pistol airsoft și s-a dus acasă la fosta iubită ca să o amenințe

Caz bizar în Târgu Jiu. Un bărbat de 37 de ani, de meserie brancardier, s-a "înarmat" cu o șapcă pe care scria "Poliția", un pistol de jucărie de tip airsoft și s-a dus acasă la fosta logodnică, pentru a o amenința. Începuse să o hărțuiască încă din luna august a anului trecut, atunci când i-a trecut prin cap să-i ceară toate cadourile oferite pe perioada relației, precum și suma de 30.000 de lei. 

de Redactia Observator

la 18.05.2023, 18:02

Vezi și

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 37 de ani, din Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de uzurparea de calități oficiale, șantaj, hărțuire și amenințare.

"Din cercetări, polițiștii au stabilit că bărbatul, la data de 17 mai a.c., s-ar fi prezentat la domiciliul fostei concubine, având asupra sa un toc și un pistol, iar pe cap ar fi purtat o șapcă inscripționată. Totodată, la data de 30 aprilie a.c., bărbatul s-ar fi prezentat la domiciliul femeii, purtând uniforma, fără ca acesta să aibă calitatea de funcționar", se arată în comunicatul IPJ Gorj.

Bărbatul din Tîrgu Jiu i-a cerut fostei iubite toate cadourile oferite pe durata relației

"De asemenea, începând cu luna august 2022, acesta ar fi șantajat-o pe femeie, solicitându-i să îi restituie cadourile primite pe durata relației, precum și 30.000 de lei, ar fi urmărit-o atât la locuința de domiciliu, cât și la locul de muncă și ar fi amenințat-o cu acte de violență, creându-i o stare de temere", au precizat reprezentanții Poliției din Gorj.

Pistolul de tip airsoft, nesupus autorizării, a fost ridicat de polițiști în vederea continuării cercetărilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Caz de noaptea minții în Târgu Jiu: Un amorezat și-a luat o șapcă cu "Poliția", un pistol airsoft și s-a dus acasă la fosta iubită ca să o amenințe