Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care "pistolarul" cu armă airsoft din Târgu Jiu e scos dintr-un taxi și pus la pământ. Ce amendă a primit

O operaţiune în forţă a Poliţiei a avut loc aseară la Târgu Jiu. Poliţiştii l-au dat jos dintr-un taxi pe un client, după ce şoferul a sunat speriat la 112 - văzuse un toc de pistol la brâul bărbatului. Acesta avea un pistol airsoft pe care oricine a împlinit 18 ani poate să îl cumpăre legal. Nu ai nevoie de permis port-armă, dar nici nu ai voie să te plimbi cu el prin oraș - poate fi folosit doar în săli sau pe terenuri special amenajate.  Altfel, amenda ajunge până la cinci mii de lei, cât are de plătit şi bărbatul prins la Târgu Jiu. 

de Redactia Observator

la 17.05.2023, 19:57

Vezi și

Polițiștii din cadrul IPJ Gorj au intervenit marți după ce un taximetrist din Târgu Jiu i-a sesizat că un client a urcat în mașină cu un pistol. Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată marți de un șofer de taxi despre faptul că un client care are un pistol asupra sa.

Bărbatul cu pistol airsoft a fost imobilizat de polițiști și dus la sediul poliției

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit ca este vorba de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Timișoara, care deținea un pistol de tip airsoft nesupus autorizării. Arma a fost ridicată de polițiști, în vederea continuării verificărilor.

Bărbatul a fost amendat cu 5.000 de lei, conform Legii 295 din 2004 privind regimul armelor și al munițiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Momentul în care "pistolarul" cu armă airsoft din Târgu Jiu e scos dintr-un taxi și pus la pământ. Ce amendă a primit