Antena Meniu Search
x

Caz dramatic în Vaslui! Bogdan, un tânăr de 36 de ani, s-a dus la pădure să taie lemne și a murit în zăpadă. Nouă copii, dintre care trei fetițe de numai câteva luni, au rămas orfani

O familie din Vaslui, comuna Băcești, trece prin clipe cumplite, după ce Bogdan, capul familiei, a murit recent la numai 36 de ani, lăsând orfani nouă copii.

O familie din Vaslui, sat Păltiniș, comuna Băcești, trece prin clipe cumplite, după ce Bogdan, capul familiei, a murit recent la numai 36 de ani, lăsând orfani nouă copii.

Povestea familiei Chiriac este adusă în atenția opiniei publice de un pastor, Paul Marica, care face un apel pentru sprijinirea celor nouă copii rămași fără tată.

Foto: Pastorul Paul Marica

Bogdan și Olguța Chiriac aveau împreună 9 copii, după ce în urmă cu câteva luni femeia a născut trei fetițe. Cel mai mare dintre copiii familiei Chiriac are 14 ani.

Potrivit spuselor pastorului, pe 26 ianuarie, Bogdan a mers ca de obicei în pădure să adune lemne pentru foc, împreună cu fratele său, Petrică. La un moment dat, Bogdan a început să se simtă rău și s-a așezat jos, în zăpadă. Însă, nu s-a mai ridicat de jos, el suferind cel mai probabil un infarct, la numai 36 de ani.

Pastorul Paul Marica din Negrești, Vaslui, a postat pe Facebook un mesaj în care le cere oamenilor să se roage pentru această familie, dar și să-i ajute dacă pot cu produse alimentare sau nealimentare, hăinuțe, scutece Pampers sau orice altceva se consideră a fi util într-o casă unde cresc 9 copii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Caz dramatic în Vaslui! Bogdan, un tânăr de 36 de ani, s-a dus la pădure să taie lemne și a murit în zăpadă. Nouă copii, dintre care trei fetițe de numai câteva luni, au rămas orfani