Antena Meniu Search
x

CAZ HALUCINANT în Constanţa. O asistentă a încurcat fişele şi a declarat mort un pacient viu (VIDEO)

O anchetă este în desfăşurare la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, după ce una dintre asistente ar fi inversat fişele, declarând decedat un pacient viu. 

O anchetă este în desfăşurare la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, după ce una dintre asistente ar fi inversat fişele, declarând mort un pacient viu. Ca atare, a sunat familia să anunţe decesul!

Mihaela Mincu şi-a internat tatăl la la Spitalul TBC, iar ulterior acesta a fost dus cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Constanţa, întrucât starea acestuia se agravase.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

A fost dus într-un salon cu un alt bărbat, cam de aceeaşi vârstă. „La internare în Judeţean, au început să-l plimbe prin secţii, neurologie - nu era de ei, la terapie intensivă - nu era. L-au aruncat în secţia medicală 2”, a declarat Mihaela Mincu pentru replicaonline.ro.

Sâmbătă, a primit un telefon de la Spitalul Judeţean, prin care a fost anunţată că tatăl ei a decedat. Împreună cu fiica şi celelalte rude, au început pregătirile: au cumpărat sicriul, au scos certificatul de deces. Apoi, au mers să ia decedatul de la morgă. Numai că… stupoare!

„Fiica (nepoata celui în cauză – n.r.) a spus că nu e el. Apoi, şi sora a spus că nu e el. Ne-am dus la spital, într-un suflet! Tata era în salon”, mai povesteşte Mihaela Mincu, care e hotărâtă să dea în judecată Spitalul Judeţean pentru neplăcerea provocată.

De precizat că bărbatul decedat ar fi fost internat în aceeaşi zi şi în acelaşi salon cu tatăl Mihaelei Mincu. Din păcate, nici tatăl Mihaelei Mincu nu este într-o stare foarte bună. El este acum internat pe secţia terapie intensivă, cu afecţiuni pulmonare.

„O asistentă a încurcat foile celor doi pacienţi. Este o eroare umană, nu s-au respectat protocoalele. Cei vinovaţi vor fi drastic sancţionaţi”, a declarat pentru presa locală dr. Cătălin Grasa, managerul Spitalului Judeţean Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » CAZ HALUCINANT în Constanţa. O asistentă a încurcat fişele şi a declarat mort un pacient viu (VIDEO)