Antena Meniu Search
x

FOTO şi VIDEO: Cazul incredibil al unei fetiţe de şapte ani: Duce o viaţă normală, deşi s-a născut cu inima în afara pieptului

Toată viaţa ei, Virsaviya "Bathsheba" Borun-Goncharova a bătut orice record, după ce s-a născut cu inima în afara cutiei toracice. Fata, născută în Rusia, suferă de o afecţiune rară, care apare la mai puţin de 1 la un milion de naşteri.

Toată viaţa ei, Virsaviya "Bathsheba" Borun-Goncharova a bătut orice record, după ce s-a născut cu inima în afara cutiei toracice. Fata, născută în Rusia, suferă de o afecţiune rară, care apare la mai puţin de 1 la un milion de naşteri.

La prima vedere Virsaviya este o fată ca oricare alta. La şapte ani îi place să danseze, să deseneze şi este îndrăgostită de ponei.

Ea suferă, însă, de o afecţiune rară: s-a născut cu inima în afara pieptului.

"Asta este inima mea. Sunt singura care are aşa ceva", a spus fata, în vârstă de şapte ani, într-un documentar realizat de BBC.

Pe acelaşi subiect

Inima fetei poate fi văzută cu uşurinţă cum bate sub cutia toracică,  fiind protejată doar de un strat subţire de piele. 

"Când mă îmbrac, port doar haine moi, ca să nu-mi rănesc inimioara. Merg, sar, zbor, alerg. Nu am voie să alerg, dar ador să o fac", spune fata, citată de BBC.

Când s-a născut, doctorii au avertizat-o pe mama fetei că trebuie să se pregătească pentru ce-i mai rău.

"Doctorii mi-au spus că Virsaviya suferă de o afecţiune rară, dar nu va supravieţui. Când am văzut pentru prima oară cum îi bate inima, pentru mine a fost ceva special. Însemna că trăieşte, că poate respira şi deci că poate supravieţui", a mărturist mama fetiţei.

Femeia şi-a dus copila în Statele Unite în speranţa că doctorii o vor putea opera, dar i s-a spus că organismul fetei nu este suficient de rezistent pentru a face faţă unei operaţii din cauza problemelor cu tensiunea arterială.

Acum, familia ei s-a mutat la Hollywood, în speranţa că, în urma unui tratament medical, ea va deveni suficient de puternică pentru a putea fi operată.

Este de aşteptat, ca în cursul vieţii, copila să aibă nevoie de mai multe intervenţi chirurgicale complicate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » FOTO şi VIDEO: Cazul incredibil al unei fetiţe de şapte ani: Duce o viaţă normală, deşi s-a născut cu inima în afara pieptului