Antena Meniu Search
x

SE ÎNTÂMPLĂ ORICUI. Fiecare om are o semnificaţie aparte în viaţa noastră. Ce simbolizează apariţia acestor persoane ÎN VIS!

Pentru a desluşi semnificaţiile viselor în care apar oameni cunoscuţi, întâi de toate trebuie să ne întrebăm ce înseamnă acei oameni în viaţa noastră de zi cu zi. Cel mai probabil, cel ce ne apare în vis reprezintă emoţiile pe care le simţim atunci când ne gândim la persoana respectivă.

Pentru a desluşi semnificaţiile viselor în care apar oameni cunoscuţi, întâi de toate trebuie să ne întrebăm ce înseamnă acei oameni în viaţa noastră de zi cu zi. Cel mai probabil, cel ce ne apare în vis reprezintă emoţiile pe care le simţim atunci când ne gândim la persoana respectivă.

De regulă, oamenii pe care îi visăm fac parte din familie, sunt prieteni, colegi de serviciu sau chiar necunoscuţi, iar fiecare are o semnificaţie aparte. Să vedem ce simbolizează apariţia fiecărui cunoscut în parte, în viaţa noastră.

Prieteni

Sunt simbol al sprijinului şi distracţiei. Atunci când visaţi un prieten, gândiţi-va la ce relaţii aveţi cu acesta în viaţă reală.

Poate că visul va va da cheia rezolvării problemelor avute cu acesta, dacă există aşa ceva. Visul va poate avertiză că trebuie să fiţi un mai bun prieten, să-i sprijiniţi mai mult pe oamenii la care ţineţi. 

 Familie 

Familia este simbolul legăturilor emoţionale puternice pe care le stabilim cu alţi oameni. Tatăl, de obicei, semnifica autoritatea, apărarea şi, în calitate de cap al familiei, coordonare. 

Mamă este simbolul grijilor, confortului în casă şi creativităţii. Fratele în visul unei feţe arată nevoia acesteia de un bărbat în viaţă să, iar un frate în visul unui bărbat anunţa ceva neplăcut.

O soră în visul unei femei arată nevoia acesteia de comunicare, iar pentru bărbaţi, nevoia unei femei în viaţă lor. Bunicul şi bunica în vis simbolizează mândria, iubirea necondiţionată şi tradiţiile.   

Fost iubit 

Când fostul iubit va apare în vis, înseamnă că nu l-aţi uitat încă. Acest vis va arată cum să îi spuneţi acestuia la revedere şi să va continuaţi viaţă. Fiţi atenţi la ce discutaţi cu el în vis şi puneţi în practică. 

Colegi 

Locul de muncă poate fi asociat şi el cu o familie. După un asemenea vis, trebuie să va întrebaţi ce emoţii stârnesc în voi omul pe care l-aţi visat. Dacă, frecvent, va visaţi şeful, înseamnă că aveţi o problemă cu autoritatea acestuia, care trebuie rezolvată cumva.

Poate fi şi o cerinţa de a va îmbunătăţi capacităţile profesionale pentru a nu va pierde slujbă. 

Necunoscuţi 

Un om nu visează necunoscuţi întâmplător, ci aceştia îi amintesc de cineva apropiat. După ce va treziţi, gândiţi-va de cine va aduce aminte omul visat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » SE ÎNTÂMPLĂ ORICUI. Fiecare om are o semnificaţie aparte în viaţa noastră. Ce simbolizează apariţia acestor persoane ÎN VIS!