Antena Meniu Search
x

Cele mai căutate joburi sunt în IT, industria auto, consultanță și vânzări

Vacanţe în străinătate, bonusuri, prime, abonamente la săli de fitness, iar lista poate continua.

Vezi și

Vacanţe în străinătate, bonusuri, prime, abonamente la săli de fitness, iar lista poate continua. Sunt doar câteva dintre noile pretenţii ale tinerilor care abia intră în câmpul muncii. Şi au toate motivele: angajatorii îşi răsfaţă oamenii, îngrijoraţi de criza forţei de muncă, în domenii, precum IT, industrie auto sau vânzări, sunt dispuşi să ofere cât mai multe beneficii extrasalariale, pentru a îşi păstra oamenii.

Zece mii de tineri au fost în căutarea jobului pefect. Companii puternice şi-au prezentat ofertele... mult mai generoase faţă de alţi ani.

Iar unele firme chiar le plătesc angajaţilor vacanţe, pentru a-i fideliza. În multe domenii, există o criză a forţei de muncă. Aşa că patronii plătesc şi escapade în locuri exotice. În Maldive, spre exemplu. Alţii vin şi cu alte cadouri. 

În pachetul cu beneficii nu intră doar salariul. Masaj la locul de muncă, abonament la o sală de fitness şi program flexibil. Sunt alte câteva avantaje pe care cei care recrutezează vor să le prezinte viitorilor angajaţi. 

Pe acelaşi subiect

Cele mai căutate joburi sunt în industria auto, în Sănătate, IT, finanţe, vânzări, marketing şi resurse umane. 

Radu are 26 de ani şi a absolvit Facultatea de Energetică. Intră pe o piaţă care încă are nevoie de ingineri. Lavinia termină anul acesta Facultatea de Inginerie Medicală şi se gândeşte deja la un job bine plătit. 

Potrivit Institutului Naţional de Statistică, aproape un milion de tineri nici nu muncesc şi nici nu studiază. Asta înseamnă unul din patru tineri români cu vârsta de până 35 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Cele mai căutate joburi sunt în IT, industria auto, consultanță și vânzări