Antena Meniu Search
x

Mașini pentru toate buzunarele, la Salonul Internațional Auto București

Maşinile cu sute de cai putere sub capotă sunt vedetele salonului auto. Producătorii au venit însă şi cu oferte atractive pentru vizitatorii cu buget limitat.

Vezi și

Salonul auto şi-a deschis astăzi porţile pentru vizitatori. De la prima oră a dimineţii pasionaţii de maşini s-au grăbit să admire bolizii de lux şi maşinile prezentate în premieră în România. Dincolo de maşinile de sute de mii de euro, producătorii au venit şi cu modele pentru buzunarele românilor de rând şi au pregătit chiar oferte speciale, cu reduceri care pot ajunge până la 10.000 de euro pentru cei care îşi cumpără maşina în perioada expoziţiei.

Maşinile cu sute de cai putere sub capotă sunt vedetele salonului auto. Producătorii au venit însă şi cu oferte atractive pentru vizitatorii cu buget limitat. Prin programul Rabla această maşină poate fi cumpărată cu 7350 de eur. Reducerea de care se bucură clientul este de 2100 de euro, astfel că în final rata ajunge la puţin peste 100 de euro pe lună. 

Reducerile sunt chiar mai consistente pentru maşinile hibrid. Această maşină cu acel eco tichet de 10500 ajunge la aproximativ 26000 de euro cu tva inclus bineînţeles în funcţie de nivelul de echipare

În primele 2 luni ale anului în România s-a înregistrat un record la vânzări pentru ultimul deceniu. În ianuarie şi februarie, românii au cumpărat cu 27% mai multe autoturisme faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Caii putere şi consumul nu sunt singurele criterii după care se ghidează clienţii. 

O alternativă pentru traficul aglomerat sunt trotinetele electrice. Preţul lor ajunge la câteva mii de lei. 

Salonul Auto va rămâne deschis până la 1 aprilie. Preţul unui bilet de intrare este de 30 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Mașini pentru toate buzunarele, la Salonul Internațional Auto București