Antena Meniu Search
x

Cine este tânăra găsită moartă într-un cămin studențesc din Iași. ”Chipul tău blând a rămas în imaginea mea"

Cu doar câteva ore înainte de Înviere, o tânără a fost găsită moartă în camera de cămin din Tudor, din județul Iași. Deși inițial se credea că este vorba despre o fată de 23 de ani din Brașov, astăzi s-a aflat identitatea fetei.

de Monica Palade

la 02.05.2021, 17:10

Cine este tânăra găsită moartă într-un cămin studențesc din Iași. ”Chipul tău blând a rămas în imaginea mea"

Este vorba de Carmen, o studentă de 19 ani din Suceava. Fata era studentă în primul an la Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatica Aplicată din cadrul Universităţii Tehnice ”Gheorghe Asachi”.

Potrivit ziaruldeiasi, prima variantă pe care o iau anchetatorii este sinuciderea cu pastile, însă se așteaptă rezultatul necropsiei pentru a stabili cu exactitate cauza morții. Carmen nu a lăsat în urma sa niciun bilet de adio.

Alarma a fost dată de portar, alertat de părinții fetei, care nu reușeau să dea de ea. Acesta a găsit-o în camera de cămin fără suflare.

Veste tulburătoare pentru cei care au cunoscut-o

Vestea morții sale i-a întristat cumplit pe cei care au cunoscut-o. ”Sunt șocată de această veste tristă. Este greu de acceptat! Tu o ființă atât de gingașă....nu am cuvinte! Am crescut împreună, am copilărit, ne-am jucat, ne-am povestit problemele, eram amândouă zi de zi, m-ai ajutat mereu când am avut nevoie, mai ales la școală....nu îmi vine să cred! Ai plecat fulgerător ca și Alexandra ....mult prea devreme, aveai un viitor în față. Condoleanțe familiei tale pentru că ai lăsat în urma ta o durere nemărginită, iar tu, odihnește-te în pace”, este unul dintre mesaje.

”Chipul tău blând a rămas în imaginea mea.Te -ai retras în lumea celor drepți și bun, suflet bun ce ai fost. Dumnezeu să îți vegheze somnul de veci !Drum lin alături de îngeri către Dumnezeu. Dumnezeu să te odihnească în pace suflet drag.Odihnă veșnică.Dumnezeu să le de-a putere familiei să treacă peste această grea încercare . Dumnezeu să o ierte”, este un alt mesaj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Cine este tânăra găsită moartă într-un cămin studențesc din Iași. ”Chipul tău blând a rămas în imaginea mea"