Antena Meniu Search
x

Video Circuitul de karting de la Braşov, locul ideal pentru iubitorii de adrenalină. "Au venit bunici, care s-au dat cu nepoții"

Pasiunea vitezei se întreţine pe circuit, nu pe şosele. Este o lecţie care se învaţă şi pe pistele de karting, tot mai populare în România. Lângă Braşov, un astfel de circuit este deschis atât pentru șoferii experimentaţi, cât și pentru cei care pun pentru prima oară mâna pe volan.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 08.08.2021, 09:05

Vezi și

Nimic nu se compară cu senzaţiile tari oferite de viteză. Atâta timp, desigur, cât totul se face în siguranţă. De aceea, tot mai mulţi români au început să încerce kartingul. Este o activitate pentru toate vârstele, iar asta se vede şi pe pista amenajată în judeţul Braşov. 

Are 1250 de metri lungime și 14 viraje. 

Karturile au 15 cai, iar viteza medie pe circuit este de 65 de kilometri pe oră. E nevoie de un instructaj de siguranță și de atenție din partea pilotului, iar distracția pe patru roți e garantată. 

Fiecare apasă accelerația cât de mult se simte confortabil. Depășirile sunt mereu cu fair play, însă gustul competiției e parcă mai puternic aici decât în alte locuri.  Cei mai tineri piloți nici nu trebuie să ajungă la pedale, pentru că sunt asigurați într-un kart dublu, lângă unul din părinți. 

"Avem karturi de copii, pentru cei mai mărișori, de la șase, șapte, opt ani, apoi avem karturi de adulți, în care pot merge chiar și oameni mai în vârstă, au venit bunici, care s-au dat cu nepoții", a spus Constantin Răileanu, administrator circuit.

Zece minute de aventură pe circuit costă 60 de lei, iar prețul scade în funcție de numărul de sesiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Circuitul de karting de la Braşov, locul ideal pentru iubitorii de adrenalină. "Au venit bunici, care s-au dat cu nepoții"