Antena Meniu Search
x

Concept pentru răsfăţ şi relaxare la 6 mâini. Masajul perfect

Un răsfăţ la şase mâini, făcut doar de către terapeuţii asiatici, care au venit cu tehnicile învăţate din Bali, Thailanda sau Filipine.

Vezi și

Un răsfăţ la şase mâini, făcut doar de către terapeuţii asiatici, care au venit cu tehnicile învăţate din Bali, Thailanda sau Filipine.

Am lăsat haosul şi aglomeraţia urbană de o parte, iar astăzi... vă propun să păşim, împreună, în lumea asiatică, iar în spatele acestei uşi vom descoperitehnicile relaxării supreme.

Prima oprire spre relaxare se face la barul de scrub-uri. Ingredientele naturale, aduse tocmai din Asia, au efecte miraculoase pentru piele. Printre ele şi... LULUR. O pudră galbenă specială, pe bază de turmeric. 

Terapia de înfrumuseţare se face sub un duş special.

Pe acelaşi subiect

Pasul doi: masajul reginei. Un răsfăţ... la şase mâini, făcut doar de către terapeuţii asiatici, care au venit cu tehnicile învăţate din Bali, Thailanda sau Filipine.

Acest masaj, pe care-l facem acum, este o combinaţie între reflexoterapie, shiatsu şi suedez. + 30,28 Motivul pentru care acesta este mai plăcut este pentru că te tratăm ca pe o regină sau un rege.

Statisticile arată că masajul de relaxare este în topul preferinţelor, în proporţie de peste 60%. Urmat de cel terapeutic, cu 40 de procente, şi cel anticelulitic. Reflexoterapia este una dintre cele mai eficiente terapii. 

Masajul de relaxare nu e un moft. Îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi a limfei, ajută la detensionarea muşchilor contractaţi, stimulează organismul slăbit şi echilibrează sistemul nervos. Un gust al relaxării pe care-l apreciază peste jumătate dintre românii din mediul urban.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Concept pentru răsfăţ şi relaxare la 6 mâini. Masajul perfect