Antena Meniu Search
x

Constructorii se lupta pe fondurile programului "Prima Casa"

Bani sunt, deci, sa apara si locuintele. Fonduri pentru programul "Prima Casa" exista, iar constructorii se grabesc sa ridice blocuri noi pentru viitorii clienti. Evident, cele mai cautate sunt zonele cu terenuri mai ieftine

Vezi și

Ani de zile constructorii romani au dominat zona de sud a Capitalei, iar acum si investitorii straini au venit aici in cautarea profitului.

Este clar faptul ca in zona de nord profitul se obtine mult mai greu, dat fiind ca aici preturile sunt mult mai ridicate.

Ca multi altii, Adrian Cristea, unul dintre clientii care au cumparat un apartament in zona de sud, a ales sa dea 55.000 de euro pentru o casa noua, aproape de locul de munca, gata mobilata.

“Este un apartament spatios, are 64 de metri patrati suprafata utila. L-am ales mobilat pentru ca timpul nu imi permite sa caut mobila”, a declarat noul propietar.

“Noi credem foarte mult in aceasta zona pentru ca aici, mai ales dupa criza, sunt preturi foarte accesibile pentru tineri”, a declarat Paul Dorobanti, reprezentantul unui  constructor roman.

Preturile variaza intre 25.000 si 75.000 de euro.

“Garsonierele pleaca de la 24.900 de euro, apartamentele de doua camere de la 29.000 de euro, in  timp ce apartamentele de trei camere pot fi achizitionate cu preturi incepand de la 46.000”, conform lui Paul Dorobantu.

Dezvoltatorii din zona pun la dispozitia clientilor si consultanti pentru amenajarea locuintelor cumparate si mai multe variante de finisare.

Anul trecut, in Bucuresti, au fost finalizate circa 4.000 de locuinte din care jumatate in zona de sud.

 

 

 

 

 

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Constructorii se lupta pe fondurile programului "Prima Casa"