Antena Meniu Search
x

Un copil de clasa a IV-a a fost călcat pe cap de un coleg în curtea școlii (Video)

Un copil de clasa a IV-a a trecut prin momente de coșmar la școală după ce a fost bătut și călcat pe cap de un coleg, chiar în curtea școlii.

Un copil de clasa a IV-a a fost călcat pe cap de un coleg în curtea școlii
Un copil de clasa a IV-a a fost călcat pe cap de un coleg în curtea școlii - Observator

Un copil de clasa a IV-a a trecut prin momente de coșmar la școală după ce a fost bătut și călcat pe cap de un coleg, chiar în curtea școlii.

Totul s-a întâmplat în școala din satul Darvari, comuna Ciorogârla, județul Ilfov, chiar în primele zile ale noului an școlar.

Pe imaginile primite de Observator se poate observa cum micuțul este întins pe o bancă din curtea școlii, iar agresorul, un alt elev, îl lovește cu pumnii și apoi cu o sticlă de apă.

Într-un final, copilul este călcat pe cap de agresor, de mai multe ori, sub ochii celorlalți elevi.

Pe acelaşi subiect

Mama copilului lovit a vorbit în exclusivitate pentru Observator.TV despre episodul violent din curtea școlii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Am primit acest video în care apare copilul meu bătut crunt de un coleg. Este în clasa a IV-a și nimeni nu a intervenit. Acest elev mi-a agresat fizic și emoțional copilul, de mai multe ori, fără a se lua atitudine din partea conducerii. La școala din satul Darvari, comuna Ciorogârla se întâmplă des astfel de agresiuni și niciun cadru didactic nu vede și nu aude nimic", a explicat femeia.

Imaginile violente de la Ciorogârla apar în contextul în care, în ultimele zile, tot mai multe agresiuni au avut loc în școlile din România.

Seara trecută, Observator.TV a postat o știre despre un elev de la liceul Ion Bălănescu din Giurgiu care a fost bătut și umilit în clasă de mai mullți colegi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Un copil de clasa a IV-a a fost călcat pe cap de un coleg în curtea școlii (Video)