Antena Meniu Search
x

Copil de şapte ani care mergea pe bicicletă, lovit de un microbuz şcolar, în Vaslui

Un copil de şapte ani, care mergea pe bicicletă în comuna vasluiană Iana, a fost lovit de un microbuz şcolar. Băiatul a fost acroşat de vehicul, după ce a încercat să facă o depăşire fără să se asigure.

de Monica Palade

la 25.05.2021, 19:16

Copilul mergea în spatele unei căruţe, unde se afla mama sa şi care se îndrepta spre localitatea Vaduri, când a ieşit brusc şi a vrut să vireze. Norocul băiatului a fost că microbuzul şcolar, în care se aflau şase elevi, nu avea viteză, iar impactul a fost uşor.

Dosar penal pentru vătămare corporală

Biciclitul a căzut pe asfalt, însă la sosirea echipajului de urgenţă, acesta era conştient şi coerent, având doar câteva escoriații la genunchi, o hemoragie nazală şi o uşoară stare de amețeală. Pentru investigații suplimentare este transportat de o ambulanță C2 la Spitalul Județean Vaslui. Şoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

“În cauză s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în care se fac cercetări pentru stabilirea dinamicii accidentului. Șoferul, de 39 de ani, al microbuzului școlar, a fost testat pentru alcool, rezultatul fiind negativ”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Copil de şapte ani care mergea pe bicicletă, lovit de un microbuz şcolar, în Vaslui