Antena Meniu Search
x

O pulpă fiartă și piure cu cocoloașe, prânzul unui copil la Spitalul Orășenesc Sinaia

Copiii internați la secția de Pediatrie a Spitalului Orășenesc Sinaia primesc o pulpă fiartă și o lingură de piure, la prânz. Imaginea, publicată pe Facebook de Ziua Copiilor, a strâns peste 6.500 de like-uri și aproape 5.000 de share-uri.

de Redactia Observator

la 02.06.2019, 14:41

Copiii internați la secția de pediatrie a Spitalului Orășenesc Sinaia primesc o pulpă fiartă și o lingură de piure, la prânz. Imaginea, publicată pe Facebook de Ziua Copiilor, a strâns peste 6.500 de like-uri și aproape 5.000 de share-uri.

"Prietena mea și-a internat copilul la Spitalul Orășenesc Sinaia, secția de pediatrie. Farfuria aceasta e prânzul unui copil bolnav: o pulpă rece și scârboasă, fiartă de 2 zile și un piure mucilaginos cu cocoloașe. Statul român se poartă cu copiii bolnavi de parcă ar fi infractori", a scris Corina Băcanu, pe pagina personală de Facebook.

"Să plătim cu toții contribuții și mai mari la Sănătate! Poate data viitoare le dau copiilor doar oase!", a mai scris Corina Băcanu. 

Nici la cină situația nu este mai bună. Copiii primesc cartofi cu coajă, fierți. 

Cină la Spitalul Orășenesc Sinaia

"Revin cu cina copiilor bolnavi, internați la Spitalul Orășenesc Sinaia, secția de pediatrie: cartofi cu gust de beci stătut, nespălați și murdari de pământ. Poftă bună Guvernului, noapte bună, România! La mulți ani copiilor, de 1 iunie! Sunteți niște supraviețuitori!", a comentat Corina Băcanu, într-o altă postare pe rețeaua de socializare.

Pacienţii preferă covrigi cu iaurt de la chioşcul de peste stradă, decât mâncarea din spitale

Pacienţii spitalelor preferă să mânânce covrigi cu iaurt de la chioşcul de peste stradă decât mesele oferite în unităţile medicale.

Mulţi refuză mâncarea de spital înainte să o guste - din convingere că nimic nu poate fi mai rău de atât. Reporterii Observator au făcut turul spitalelor şi au descoperit şi exemple pozitive

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » O pulpă fiartă și piure cu cocoloașe, prânzul unui copil la Spitalul Orășenesc Sinaia