Antena Meniu Search
x

Video Cozi la Noaptea Muzeelor, în mai multe orașe ale țării, încă de la primele ore ale dimineţii

Noaptea Muzeelor s-a transformat anul acesta într-un eveniment matinal. Unele muzee s-au deschis de la ora 8 dimineaţa şi au primit mai bine de o mie de vizitatori în timp record. Evenimentul va continua până spre dimineaţă. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 14.05.2022, 20:37

Vezi și

Muzeul Militar Român, Arcul de Triumf sau Muzeul Parfumului s-au deschis de la prima oră. În doar o jumătate de oră, câteva mii de oameni au trecut pragul obiectivelor deschise în Bucureşti.

Vizitatori: Mi se pare o idee foarte bună, în special pentru familiile cu copii. Ne plimbăm şi le creem o experienta frumoasă copiilor.

Printre obiectivele la înălţime a fost şi Arcul de Triumf. Vizitatorii au admirat oraşul de sus.

Vizitator: E prima dată. Panorama este excelentă.

Pe acelaşi subiect

Alţii au venit din ţară în Capitală, special pentru eveniment.

Vizitatori: Mai facem o mica pauza, mancam ceva si mergem inapoi spre Noaptea Muzeelor. După, ne imbarcăm si directia inapoi la Cluj.

Dragoş Neamu, coordonator Noaptea Muzeelor: Este o noapte a muzeelor matinală, ca să spun aşa. Îmi aduc aminte de editia de acum 5 ani, la nivel national au fost peste 1 milion şi ceva de oameni. cred că o să o depăşim.

Cine a vrut să surprindă aroma de Bucureşti, a mers la muzeul de pe Calea Dorobanţi. Au fost expuse peste 10.000 de esenţe extrem de preţioase.

Andree Milea: Unul dintre parfumurile de legendă este chiar parfumul reginei maria. Produs special pt majestatea sa de o casă de parfumuri din franta cu esentade bujori si violete, florile preferate ale reginei. Dupa ce majestatea sa a murit, parfumul nu a mai fost produs.

Vizitatorii au luat cu asalt muzeele

La Muzeul Militar Român, vedete au fost aparatele de zbor şi capsula cu ajutorul căreia cosmonautul român, Dumitru Prunariu, a zburat în urmă cu aproape 40 de ani.

Valeria Bălescu, muzeograf Muzeul Militar Român: S-au perindat foarte mulţi vizitatori. Cu siguranta ca au depasit 1.000.

Pentru a evita aglomeraţia din trafic, municipalitatea a pus la dispoziţie o linie specială de autobuz pentru cei care vor să ajungă la muzee. Traseul începe de la Piaţa Presei până la Piaţa Unirii şi va funcţiona până duminică la ora 2 dumineaţa.

Nebunie a fost şi în alte oraşe din ţară. La Constanţa, delfinariul a fost asaltat de vizitatori, iar turiştii au putut admira spectacolul celor doi delfini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cozi la Noaptea Muzeelor, în mai multe orașe ale țării, încă de la primele ore ale dimineţii