Antena Meniu Search
x
LIVE

Criminala de la metrou. Ce s-a întâmplat cu Magdalena Șerban în penitenciar, după ce a agresat doi gardieni

Magdalena Șerban, aflată la spitalul peniteciar Jilava, în arest preventiv, s-a cumințit după ce, în urmă cu o săptămână, a agresat două femei gardian.

la 30.12.2017, 17:36

Magdalena Șerban, aflată la spitalul peniteciar Jilava, în arest preventiv, s-a cumințit după ce, în urmă cu o săptămână, a agresat două femei gardian.

Potrivit unor surse judiciare, după ce i s-a făcut dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, pentru că a agresat două femei-gardian de la spitalul penitenciar Jilava, Magdalena Șerban nu a mai creat probleme.

Magdalena Șerban a fost dusă la expertiza psihiatrică

Între timp, criminala de la metrou a fost dusă și la expertiza psihiatrică, la aproape două săptămâni după ce aceasta a ucis o tânără de 25 de ani.

Pe acelaşi subiect

Magdalena Șerban, femeia care a ucis-o pe Alina Ciucu, în stația Dristor 1 din București, a fost deja dusă în fața medicilor de la Institutul de medicina legală, însă ea trebuie să treacă prin mai multe etape până la finalizarea expertizei.

Cel mai probabil această expertiză se va termina la inceputul anului 2018 și, în baza ei, criminala ar putea fi condamnată sau nu.

Nu recunoaşte atacurile de la metrou

Magdalena Şerban nu recunoaşte nicio acuzaţie care i se aduce, în cazul atacurilor de la metrou. Chiar şi când a văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere din staţiile Costin Georgian şi Dristor 1, a spus că nu ea a fost cea care le-a împins pe fete.

Alina Ciucu, tanara ucisa la metrou de Magdalena Serban

Foto: Alina Ciucu, tanara ucisa la metrou de Magdalne Serban

În faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti a declarat că nu este vinovată şi a cerut plasarea în arest la domiciliu sau sub control judiciar.

A spus că a avut doar o discuţie şi apoi o altercaţie cu cele două victime de la metrou, însă nu le-a împins.

Acuzată de omor calificat şi tentativă de omor

Femeia în vârstă de 36 de ani a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul Bucureşti, ea fiind acuzată de omor calificat şi tentativă de omor.

În seara de 12 decembrie, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins-o pe Alina Ciucu în faţa metroului. 

Criminala de la metrou a agresat doi gardieni, în spatele gratiilor! Magdalena Şerban cere să fie eliberată

Tânăra a murit pe loc, fiind lovită de trenul ce tocmai intra în staţie.

Magdalena Şerban, cerere explozivă în faţa judecătorului. Vrea confruntare cu Alexandra, prima tânără pe care a împins-o în faţa metroului (Video)

Cu câteva ore înainte, Magdalena Şerban o împinsese pe Alexandra spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă tânăra a opus rezistenţă şi a scăpat cu viaţă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Criminala de la metrou. Ce s-a întâmplat cu Magdalena Șerban în penitenciar, după ce a agresat doi gardieni