Antena Meniu Search
x

Cristina Bojan, fostă Miss Crişana, a murit într-un groaznic accident rutier. Ce s-a întâmplat cu şoferul (Foto)

Cristina Bojan, fostă Miss Crişana şi model de succes în Bucureşti, a murit într-un groaznic accident produs în Oradea, în octombrie 2016.

Cristina Bojan, fostă Miss Crişana şi model de succes în Bucureşti, a murit într-un groaznic accident produs în Oradea, în octombrie 2016.

Autorul accidentului în urma căruia Cristina a murit, Emanuel Mihai Cristu, un tânăr de 25 de ani din Târgovişte, a fost condamnat pentru ucidere din culpă.

Judecătoria Oradea a admis acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat între Cristu şi procurori şi l-a condamnat pe tânăra la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare.

Mai mult, judecătorii au stabilit ca tânărul să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile.

Pe acelaşi subiect

Cât despre partea civilă a procesului, respectiv daunele morale şi materiale, judecătorii urmează să stabilească ulterior sumele.

Cristina Bojan a fost aruncata din BMW in urma accidentului din Oradea

Cristina Bojan, ucisă de neatenţia unui vitezoman cu BMW

Tragedia rutieră în urma căreia Cristina Bojan şi-a pierdut viaţa s-a produs pe 19 octombrie 2016, pe şoseaua de centură a municipiului, în apropierea Cimitirului Municipal, la intersecţia străzilor Ogorului şi Umbrei.

În timp ce conducea un autoturism marca BMW, Cristu a pierdut controlul maşinii în sensul giratoriu, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers.

Cristina Bojan si-a pierdut viata intr-un accident produs in Oradea

În urma impactului violent, tânăra care se afla în dreapta şoferului, Cristina Bojan, a fost aruncată din maşină şi a ajuns la spital în comă de gradul 3, cu multiple traumatisme, leziuni şi fracturi, între care şi fractură de craniu, fractură de coloană.

Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor, tânăra nu a putut fi salvată. În dimineaţa zilei de 20 octombrie, Cristina a murit la spital.

Cristina Bojan a murit in accidentul produs in Oradea in octombrie 2016

Emanuel Cristu a fost internat și el imediat după accident cu traumatism cranio-cerebral şi o contuzie toraco-abdominală.

Absolventă a Liceului Sportiv Bihorul și atletă în timpul adolescenței, fostă Miss Fotbal Crișana în 2012, Cristina Bojan a fost model al Agenției Art Models Oradea, dar trăia în ultimii ani în București.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Cristina Bojan, fostă Miss Crişana, a murit într-un groaznic accident rutier. Ce s-a întâmplat cu şoferul (Foto)