Foto

Culorile anului 2021. Cum îşi pregăteşte Ellie White garderoba de primăvară

De Raluca Bădică.
Publicat: 08.04.2021, 13:26.
Actualizat: 08.04.2021, 13:58

Este primăvară, facem trecerea la sezonul cald, iar doamnele şi domnişoarele îşi pregătesc deja garderoba. Bineînţeles că urmărim trendurile dar esenţial este să ne alegem hainele în funcţie de forma corpului şi de atuurile pe care vrem să le punem în evidenţă. Şi să nu minimalizăm importanţa sesiunilor de cumpărături.

Raluca Bădică a început deja pregătirile şi a însoţit-o pe artista Ellie White să-şi completeze garderoba de primăvara-vară.

Reporter: Ce se poartă vara, primăvara aceasta?

Citește și:

Ellie White: Primăvara, vara avem culorile galben şi culorile gri. Acestea sunt culorile anului acesta. N-avem o singură culoare, avem două culori pentru a doua oară în istoria institului Pantone şi trebuie să le purtăm cu încredere. Cel puţin galbenul simbolizează sentimente, bucurie, plajă, soare mare și tot ce vreți voi

Reporter: Ce regăsim în garderoba ta, tocuri, fustițe sau eșți genul mai sport?

Ellie White: Acasă merg pe sport și când ies afară cu tocuri, mai ales acum în ultima perioada am insistat foarte mult pe fustițe și rochițe chiar dacă înainte eram pe blugi și pe haine cât mai largi. Acum am zis că dacă tot fac sport..hai să se vadă. Purtăm și dantelă dar și mâneci bufante, acesta este primul detaliu la cămăși. Nu se mai poartă cămășile simple, e poartă cămășile cu detalii, cu accesorii, mâneci bufante, sacouri cu umeri supradimensionați cum s-a văzut și la casele mari de modă. Umerii bufanți sunt primordiali anul acesta ..toată lumea are. Exprimă putere și feminitate

Reporter: Dacă ai putea pleca acum, unde te-ai duce?

Ellie White: Atât de mult mi-a plăcut în Grecia anul trecut încât și anul acesta am zis că tre să avem cel puțin o vacanță în Grecia, măcar una. Acum nu știu dacă cu copii sau fără

Reporter: Te ajută shopingul când ești tristă?

Ellie White: Nu.

Reporter: Faci cumpărături compulsiv?

Ellie White: Nu, mă obosește. La mine shoppingul trebuie să fie o plăcere. Dacă mă duc stresată nu găsesc nimic, parcă nu îmi place nimic cum stă. Trebuie să fie un moment de relaxare în care să mă duc să am răbdare să probez 15 mii de haine până îmi găsesc una.

În câteva cuvinte: relaxare, plăcere şi multă culoare. În 2021 imprimeurile şi culorile pe care le alegem în ţinutele noastre vor face diferenţa, ne vor transmite atât nouă, cât şi celor din jur şi sentimentul de căldură, bucurie şi optimism.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.