Antena Meniu Search
x

Video Pălăriile, piesa de rezistenţă în 2021. Culorile galben şi gri, în tendinţe

Pălăriile, aceste accesorii fascinante care nu se demodează niciodată. Pot transforma orice ţinută, spun specialiştii. Şi se potrivesc femeilor şi bărbaţilor, deopotrivă. Dar când păşeşti în această lume colorată şi găseşti zeci de nuanţe şi forme de pălării, trebuie să ştii ce ţi se potriveşte.

Antonia Gasparovici
de Antonia Gasparovici

la 18.01.2021, 22:07

Vezi și
  • Pălăriile sunt considerate drept o piesă de rezistenţă în 2021
  • Galbenul şi griul sunt culorile acestui an

Cei mai mulţi dintre pasionaţii de modă cred că o pălărie aleasă şi asortată corespunzător poate schimba radical o ţinută. Iar în 2021 pălăriile sunt un must have.

Corina Leca, creator de pălării: Se poartă în continuare pălăriile fedora, erau în trend încă de anul trecut. Ca noutate, borurile mai mari, poate este şi un lucru de distanţare socială, dacă ai o pălărie cu boruri mai mari, cumva stai mai departe de persoana cu care esti angajat în discuţie. Şi se poartă foarte mult beretele.

Sava Ionut, blogger de fashion: Le recomand bărbaţilor o pălărie de tip Hombourg, cum o am pe aceasta neagră şi cea de pe capul meu, e o pălărie inspirată din Germania. În atelierele creatorilor de pălării se păstrează încă vie amintirea vremurilor în care aceste accesorii speciale erau nelipsite din garderobele oamenilor.

Cât despre tendinţe, galben şi gri sunt culorile anului 2021. Galbenul solar transmite căldură şi energie pozitivă, în vreme ce griul temperează şi simbolizează stabilitatea.

Maria Dumitrache, pălărier: Ne aşteptam la asta, mai ales după un 2020 cu multă depresie şi stări mai proaste pe care le-am avut cu toţii. Aveam nevoie de un boost de încredere.

Pălării alese în funcţie de trăsăturile feţei

Pentru cei care vor mai multă culoare în ţinutele lor, designerii propun turcoaz, nuanţe vesele de verde şi roz, portocaliu şi violet. Pe lângă formă şi culoare, în alegerea acestui accesoriu trebuie să mai ţinem cont de câteva aspecte.

Corina Leca, creator de pălării: Dacă avem o faţă mică şi punem o pălărie cu boruri largi, o să ni se acopere faţa şi mai mult.

Iar pentru faţa rotundă:

Corina Leca, creator de pălării: Aş alege o pălărie asimetrică, să îi mai rupă din rotunjime. Pentru faţa pătrată invers decât cea asimetrică, una rotundă. Sunt acele pălării cu boruri moi, mari, dar nu structurate. Faţa ovală se pretează la orice, sunt norocoşii.

Şi statura contează foarte mult.

Maria Dumitrache, pălărier: Nu sunt o persoană înaltă, sunt minionă şi această pălărie este limita care mă avantajează pe mine. Dacă mă duc cu un bor mai mare la o ţinută casual, deja se vede puţin caraghios.

Pentru cei care vor să introducă aceste piese în garderobă, pălăriile în culori uşor de asortat sunt cele mai inspirate alegeri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Pălăriile, piesa de rezistenţă în 2021. Culorile galben şi gri, în tendinţe