Antena Meniu Search
x

Cum s-a produs accidentul din Cluj, în care a fost implicat un microbuz cu 10 pasageri. Explicațiile șoferului

Zece pasageri dintr-un microbuz care circula pe DN1, în judeţul Cluj, au trecut prin momente cumplite, după ce şoferul a pierdut controlul volanului aşi a intrat într-un şanţ. Ca prin minune, toţi călătorii au scăpat cu viaţă şi au reuşit să iasă singuri din microbuz. Din cei zece pasageri, patru au fost transportaţi la spital, cu răni uşoare. Pe numele şoferului, poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

de Redactia Observator

la 28.05.2021, 13:38

Vezi și

Accidentul care s-ar fi putut transforma într-o tragedie a avut loc chiar la intrarea în localitatea clujeană Copăceni. Într-un moment de neatenţie, şoferul microbuzului care transporta spre case mai mulţi muncitori a lovit un mal de pământ. Apoi a scăpat microbuzul de sub control şi s-a răsturnat în şanţ. 

Șofer: Am derapat, am prins mâlul ăsta. 

În microbuz se aflau zece persoane care au reuşit să iasă singure afară. Doar patru dintre pasageri cu răni uşoare au fost transportaţi la spital.  

Reporter: Dumneavoastră aţi păţit ceva? 

Pe acelaşi subiect

Pasager: Mă doare puţin după cap, dar nu. 

Reporter: V-aţi speriat un pic.

Pasager: Îţi dai seama, ca oricare. 

Reporter: Aţi reuşit să ieşiţi singuri?

Pasager: Da, toţi. 

Imediat după accident, şoferul de 26 de ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest. 

Andreea Vişan, purtător de cuvânt IPJ Cluj: La locul accidentului, conductorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Pe numele şoferului a fost deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cum s-a produs accidentul din Cluj, în care a fost implicat un microbuz cu 10 pasageri. Explicațiile șoferului