Antena Meniu Search
x

Video Cum s-au distrat fanii din Ucraina şi Macedonia de Nord în Centrul Vechi din Bucureşti, înainte de meciul de la Euro 2020

Centrul Vechi a devenit polul distracţiei pentru suporterii echipelor care joacă la Euro 2020. Astăzi a venit rândul susţinătorilor echipelor din Ucraina şi Macedonia de Nord. Chiar în aceste momente se joacă meciul pe Arena Naţională. Însă până aflăm rezultatul meciului vedem cum s-au distrat suporterii celor două echipe în Centrul Istoric.

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 17.06.2021, 17:34

Vezi și
  • Meciul dintre Ucraina şi Macedonia de Nord a fost al doilea care s-a jucat la Bucureşti, din cadrul Euro 2020.

Sunt în jur de 8.000 de suporteri străini care se află în România în această perioadă, pentru a participa la meciul dintre Ucraina şi Macedonia de Nord. Unii dintre ei sunt deja la noi în ţară de mai multe zile, iar alţii au aterizat chiar astăzi pe Aeroportul Otopeni.

Înainte de a ajunge la Arena Naţională, mulţi dintre suporterii străini s-au oprit în Centrul Vechi al Capitalei. Şi din acest motiv, Centrul Vechi al Capitalei a fost extrem de animat, la fel ca înainte de pandemia de coronavirus.

Ultimul meci jucat în România, de la Euro 2020, va fi pe 28 iunie

Înainte de a ajunge pe stadion, suporterii au trebuit să treacă pe la centrele medicale pentru a-şi ridica brăţările de acces. Şi-au putut ridica brăţările doar dacă au prezentat un certificat de vaccinare, o dovadă că au trecut prin boală, un test PCR negativ sau dacă au făcut un test antigen şi care să fi avut, evident, un rezultat negativ.

În perioada următoare, în România mai are loc alte două meciuri de la Euro 2020. Ultimul dintre aceste meciuri va fi pe 28 iunie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Cum s-au distrat fanii din Ucraina şi Macedonia de Nord în Centrul Vechi din Bucureşti, înainte de meciul de la Euro 2020