Antena Meniu Search
x

Video Suporterii străini au făcut show în Centrul Vechi al Capitalei: "Ne simţim foarte bine! Suntem fericiţi aici, în Bucureşti"

Chiar dacă a plouat, Bucureştiul a fost aseară gazda bucuriei. Sute de suporteri din Ucraina şi Macedonia de Nord au sărbătorit din nou în Centrul Vechi, înainte de marele meci de astăzi, de la EURO 2020. Toţi s-au declarat încântaţi de ţara noastră şi spun că vor reveni cu plăcere când vor mai avea ocazia.

de Alexandra Bucuroiu

la 17.06.2021, 08:31

Vezi și

Îmbrăcaţi în culorile echipei naţionale, sute de suporteri macedoneni au petrecut aseară în Centrul Istoric. A fost ca un carnaval la terase.

"Ne simţim foarte, foarte, foarte bine! Suntem fericiţi aici, în Bucureşti. Bucureştiul este un super oraş şi totul este bine, absolut tot. Şi voi veni şi altă dată, pentru că Bucureştiul este cel mai tare!", exclamă cu bucurie un tânăr.

Suporterii străini s-au distrat la terasele din Centrul Vechi

La terasele pline ochi, am întâlnit şi doi macedoneni care au studiat în România. "Nu am mai venit în Bucureşti de 5 ani şi îmi place să fiu aici. Dacă câştigăm mai stăm o zi, dacă nu plecăm în ţară la noi! Sper că stăm încă o zi!", spune Mihai. "Românii sunt... în inima noastră! Cei mai buni. Credem că vom câştiga meciul", afirmă optimist şi Ştefan. Iar berea a curs în valuri, spre bucuria administratorilor de terase.

Pe acelaşi subiect

La câteva străduţe distanţă, şi fanii Ucrainei sărbătoreau la terasă: "Totul este în regulă. Astăzi am venit aici. Sunt oameni prietenoşi în România, totul este foarte bine".

Ucraina şi Macedonia de Nord se întâlnesc astăzi, într-un meci din grupa C de la EURO 2020. Partida găzduită de Arena Naţională va începe la ora 16:00. 

Euro 2020: Programul zilei de joi

Arena Naţională găzduieşte, joi, al doilea meci din grupa C de la Euro-2020, cel dintre Ucraina şi Macedonia de Nord.

Programul partidelor de joi:

Grupa C: Ucraina - Macedonia de Nord, ora 16.00, Arena Naţională

Grupa B: Danemarca - Belgia, ora 19.00

Grupa C: Olanda - Austria, ora 22.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Suporterii străini au făcut show în Centrul Vechi al Capitalei: "Ne simţim foarte bine! Suntem fericiţi aici, în Bucureşti"