Meniu
Search
x

Curs special de bucătărie înainte de Dragobete, pentru tinerii îndrăgostiți

Pentru că dragostea trece prin stomac, cu o zi înainte de Dragobete, îndrăgostiții care vor să îşi suprindă mâine jumătatea s-au adunat la un curs de gătit. Alături de un bucătar profesionist, aceştia au învăţat să prepare două reţete, felul principal şi desertul.

De Redactia Observator la 23.02.2019, 21:55
Vezi și

Pentru că dragostea trece prin stomac, cu o zi înainte de Dragobete, îndrăgostiții care vor să îşi suprindă mâine jumătatea s-au adunat la un curs de gătit. Alături de un bucătar profesionist, aceştia au învăţat să prepare două reţete, felul principal şi desertul. Iar, în mai puţin de câteva ore, au aflat toate secretele.

O cină romantică pregătită chiar de partener. Dar ce se întâmplă dacă iubitul nu ştie să gătească? Ori iubita? Atunci e nevoie de cursuri. Unele predate chiar şi pe ultima sută de metri, înainte de Dragobete.

La un workshop în Bucureşti, tinerii se pregăteau astăzi să înveţe cum se prepară peştele cu sos de măsline şi roşii cherry, pilaful în risotto cu parmezan, iar la desert, clasicul chec a ajuns în forme de brioşe.

Nu este o reţetă tradiţional românească, dar trăim în secolul 21, nu mai mâncăm un peşte simplu sau o prăjiturică simplă, un chec. Ne adaptăm vitezei, ne adaptăm secolului şi am zis că ciocolata şi fructele de pădure se pupă întotdeauna cu dragobetele, cu iubirea - Lorin Cârnicianu, chef

Sunt dezvăluite şi câteva secrete din bucătărie. De exemplu, testul scobitorii pentru deserturile făcute la cuptor. Dacă nu este aluat pe băţ, atunci înseamnă că sunt gata.

Iar când au trecut la felul principal, tinerii au crezut că tocatul măslinelor cu sâmbure o să le dea bătăi de cap, însă bucătarul i-a ajutat să trecă mai uşor şi peste această problemă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Curs special de bucătărie înainte de Dragobete, pentru tinerii îndrăgostiți