Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Delicatese a la Top Chef

Dupa ce au gatit de post, la Manastirea Comana, in liniste, o noua provocare ii asteapta pe concurentii de la Top Chef. Telespectatorii vor avea parte de un show deosebit, luni seara, de la 20.30, la Antena 1. Bucatarii ramasi in concurs trebuie sa pregateasca vita Kobe, cea mai scumpa carne de vaca din lume. In regiunea Kobe din Japonia, vacile sunt hranite cu bere si masate in fiecare zi.

de Redactia Observator

la 26.04.2017 , 16:15

Dupa ce au gatit de post, la Manastirea Comana, in liniste, o noua provocare ii asteapta pe concurentii de la Top Chef. Telespectatorii vor avea parte de un show deosebit, luni seara, de la 20.30, la Antena 1. Bucatarii ramasi in concurs trebuie sa pregateasca vita Kobe, cea mai scumpa carne de vaca din lume. In regiunea Kobe din Japonia, vacile sunt hranite cu bere si masate in fiecare zi.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Înapoi la Homepage
Comentarii


Întrebarea zilei
Ce preferaţi, voucher de 36 de lei pe lună sau prelungirea plafonării facturilor la energie?
Observator » Ştiri sociale » Delicatese a la Top Chef