Antena Meniu Search
x

Delicatese a la Top Chef

Dupa ce au gatit de post, la Manastirea Comana, in liniste, o noua provocare ii asteapta pe concurentii de la Top Chef. Telespectatorii vor avea parte de un show deosebit, luni seara, de la 20.30, la Antena 1. Bucatarii ramasi in concurs trebuie sa pregateasca vita Kobe, cea mai scumpa carne de vaca din lume. In regiunea Kobe din Japonia, vacile sunt hranite cu bere si masate in fiecare zi.

Vezi și

Dupa ce au gatit de post, la Manastirea Comana, in liniste, o noua provocare ii asteapta pe concurentii de la Top Chef. Telespectatorii vor avea parte de un show deosebit, luni seara, de la 20.30, la Antena 1. Bucatarii ramasi in concurs trebuie sa pregateasca vita Kobe, cea mai scumpa carne de vaca din lume. In regiunea Kobe din Japonia, vacile sunt hranite cu bere si masate in fiecare zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Delicatese a la Top Chef