Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Delicatese a la Top Chef

Dupa ce au gatit de post, la Manastirea Comana, in liniste, o noua provocare ii asteapta pe concurentii de la Top Chef. Telespectatorii vor avea parte de un show deosebit, luni seara, de la 20.30, la Antena 1. Bucatarii ramasi in concurs trebuie sa pregateasca vita Kobe, cea mai scumpa carne de vaca din lume. In regiunea Kobe din Japonia, vacile sunt hranite cu bere si masate in fiecare zi.

de Redactia Observator

la 26.04.2017 , 16:15

Dupa ce au gatit de post, la Manastirea Comana, in liniste, o noua provocare ii asteapta pe concurentii de la Top Chef. Telespectatorii vor avea parte de un show deosebit, luni seara, de la 20.30, la Antena 1. Bucatarii ramasi in concurs trebuie sa pregateasca vita Kobe, cea mai scumpa carne de vaca din lume. In regiunea Kobe din Japonia, vacile sunt hranite cu bere si masate in fiecare zi.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Delicatese a la Top Chef