Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Detalii ȘOCANTE din ancheta morții afaceristului din Suceava! Viorel Cârnăreasa, patronul unei case de schimb valutar, a fost găsit cu GÂTUL TĂIAT, într-o baltă de sânge

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul morții lui Viorel Cârnăreasa. Autoritățile din Suceava au confirmat că este vorba despre omucidere.

de Redactia Observator

la 11.11.2017 , 13:00

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul morții afaceristului Viorel Cârnăreasa. Purtătorul de cuvânt de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a confirmat că bărbatul a fost ucis.

Potrivit primelor informații, Viorel Cârnăreasa, patronul unei case de schimb valutar şi al unui club din Fălticeni, a fost cu gâtul tăiat, într-o baltă de sânge.

Articolul continuă după reclamă

Polițiștii susțin, de asemenea, că în câteva din camerele casei sunt urme de răvășire.

Pe acelaşi subiect

Oamenii legii iau in calcul la acest moment toate ipotezele: fie bărbatul de 58 de ani a fost omorât pentru ca ulterior să fie jefuit, fie a fost ucis chiar de propria sa fiica, o tânără de 17 ani cu probleme psihice.

Omul de afaceri Viorel Cârnăreasa a fost protagonistul unui episod violent în anul 2008, când a fost tâlhărit în scara blocului în care locuia la acel moment. Atunci, cei doi agresori au reuşit să-i fure 70.000 de euro şi 26.000 de lei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Detalii ȘOCANTE din ancheta morții afaceristului din Suceava! Viorel Cârnăreasa, patronul unei case de schimb valutar, a fost găsit cu GÂTUL TĂIAT, într-o baltă de sânge