Antena Meniu Search
x

DEZVĂLUIRI cutremurătoare în cazul mamei care și-a UCIS fetița în Italia: Pe când avea trei luni, Mihaela a fost pusă într-o geantă și aruncată chiar de mamă la GHENA DE GUNOI, la Rădăuți (VIDEO)

Noi dezvăluiri cutremurătoare au apărut în cazul româncei de 31 de ani care și-a ucis fiica, Mihaela, lângă Torino, iar apoi și-a pus capăt zilelor.

Noi dezvăluiri cutremurătoare au apărut în cazul româncei de 31 de ani care și-a ucis fiica, Mihaela, lângă Torino, iar apoi și-a pus capăt zilelor.

Potrivit www.monitorulsv.ro, Alina Mihaela Olariu este femeia care, în anul 2011, și-a abandonat fetița, atunci în vârstă de 3 luni, într-o ghenă din municipiul Rădăuți.

Un bărbat a găsit atunci în ghenă o geantă în care se afla fetița. Femeia a ajuns ulterior la fața locului și le-a spus polițiștilor că a avut o cădere psihică și că vrea să recupereze fata.

Femeia a povestit la vremea respectivă că fetița a fost născută la Londra, iar tatăl nu a recunoscut copilul. Deși inițial copilul a fost luat de Direcția de Protecție a Copilului, ulterior se pare că femeia a fost repusă în drepturi.

Pe acelaşi subiect

Șase ani mai târziu, Alina Mihaela Olariu a ucis-o pe Tatiana, cu care locuia în Italia.

Citește și Dramă românească în Italia: O mamă româncă și-a ucis fetiţa de 6 ani, iar apoi și-a luat viaţa

Citește și Cutremurător! ULTIMUL MESAJ al mamei românce care și-a UCIS fetiţa de 6 ani, iar apoi și-a luat viaţa, în Italia: "Zâna mea frumoasă..."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » DEZVĂLUIRI cutremurătoare în cazul mamei care și-a UCIS fetița în Italia: Pe când avea trei luni, Mihaela a fost pusă într-o geantă și aruncată chiar de mamă la GHENA DE GUNOI, la Rădăuți (VIDEO)