Antena Meniu Search
x

Kit-urile pentru distracție, tot mai căutate de românii în izolare

Distracţia se mută în izolare! E drept, nu mai putem ieşi la terasă, nu avem voie să mergem la saloane de frumuseţe şi nu ne mai putem distra copiii la locurile de joacă.

de Redactia Observator

la 23.04.2020, 22:55

Vezi și
  • Un kit pentru realizarea cocktail-ului favorit costă 85 de lei.
  • Un kit creativ pentru copii costă 30 de lei.

Distracţia se mută în izolare! E drept, nu mai putem ieşi la terasă, nu avem voie să mergem la saloane de frumuseţe şi nu ne mai putem distra copiii la locurile de joacă. Dar, minţi inventive au găsit soluţia perfectă să nu simţim lipsa micilor plăceri ale vieţii. Kitul de orice te transformă în barman, cosmeticiană sau entertainer la tine acasă.

Se iau sticluțele de votcă și se toarnă într-un pahar. Se adaugă siropul și vom adăuga tonicul cu aromă de ginger pentru această rețetă. Distracţie plăcută!

Aşa puteţi să deveniţi barmani, acasă. Organizatorii de petreceri vă trimit kit-ul pentru cocktail-ul preferat. Costă 85 de lei şi se livrează în câteva ore.

Vlad Mihălăchioiu, fondatorul unui brand de petreceri: Va trebui să alegi între cele patru baze alcoolice: votcă, rom, gin sau whisky. Este pasul doi. Aroma. Avem șase arome disponibile.

Chiar dacă saloanele de înfrumuseţare sunt închise în această pderioadă, doamnele sunt ajutate să se aranjeze singure.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Copiii care stau acasă mai mult ca niciodată pot descoperi în această perioadă talente nebănuite.

Diana Udrea, organizator evenimente: Kitul creativ numărul unu are o cărticică. Colorează și lipesc personajele și își crează propria poveste.

Un astfel de kit care are trei proiecte şi o surpriză costă 30 de lei. Iar mamele creative pot învăţa să facă aranjamente florale.

Reprezentant florărie: Trimit oamenilor cutii, burete, flori, instrucțiuni și apoi oamenii să-și facă singuri acasă aranjamentele.

Preţurile pentru un aranjament floral încep de la 100 de lei şi ajung până la 400 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Kit-urile pentru distracție, tot mai căutate de românii în izolare