Antena Meniu Search
x

"Doamne, ce-am făcut din viaţa mea?", printre ULTIMELE MELODII postate de Ileana Ciuculete pe Facebook (VIDEO)

Vestea morţii cântăreţei de muzică populară Ileana Ciuculete a fost confirmată, în această seară, pe pagina oficială de facebook a artistei.

Vestea morţii cântăreţei de muzică populară Ileana Ciuculete a fost confirmată, în această seară, pe pagina oficială de facebook a artistei.

În ultimele zile, artista a distribuit mai multe melodii pe facebook, una dintre ele fiind "Doamne, ce-am făcut cu viaţa mea"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Ileana Ciuculete a decedat, în această seară, la vârsta de 59 de ani, din cauza unei ciroze.

Jurnalista Mara Bănică a scris, pe pagina sa de Facebook, că soţul artistei, Cornel Galeş, a confirmat decesul artistei şi că i-a explicat că Ileana se afla în spital din cauza unei ciroze galopante cauzată de o hepatită C despre care nu ştia.

Citeşte şi A SUFERIT în tăcere! BOALA GRAVĂ care a răpus-o pe cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete la doar 59 de ani

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » "Doamne, ce-am făcut din viaţa mea?", printre ULTIMELE MELODII postate de Ileana Ciuculete pe Facebook (VIDEO)