Antena Meniu Search
x

Ileana Ciuculete a murit în chinuri groaznice. PRIMELE DECLARAŢII ale lui Cornel Galeş, după moartea artistei: "I-a spart tot ficatul, venele în el. Am văzut Iadul!"

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete a murit, aseară, la 59 de ani, într-o clinică privată, după ce, pe 8 martie, fusese diagnosticată cu ciroză hepatică.

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete a murit, aseară, la 59 de ani, într-o clinică privată, după ce, pe 8 martie, fusese diagnosticată cu ciroză hepatică.

La scurt timp după moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş a făcut declaraţii cutremurătoare în cadrul unei emisiuni, la Kanal D.

"Pe 4 februarie am fost la un spectacol ne-am distrat, ne-am uitat la TV, nu a avut nimic. După aceea a debutat asta, a făcut analize şi s-a dat totul peste cap, până acum două ore când s-a dat totul peste cap. Nu a mai rezistat la perfuzii, la nimic. Ni s-a spus că se ia de la manichiură, pedichiură, operaţii, sânge, sex.

Acum a plecat, n-a mai suportat nimic, n-a mai stat Ni s-a spus că e singura chestie. Dar când este activată e atât de activată i-a spart tot ficatul, venele în el, i l-a mărit până l-a spart. Am văzut Iadul. Nu a mai putut să facă nimic", a declarat, la Kanal D, Cornel Galeş. 

Pe acelaşi subiect

Ileana Ciuculete s-a născut în 20 septembrie 1957, în comuna doljeană Vela. Ea a absolvit Liceul de matematică-fizică “Traian” din Drobeta Turnu-Severin.

Pentru calităţile sale vocale, Ileana Ciuculete a fost angajată de la 14 ani, cu dispensă de vârstă, la orchestra de muzică populară “Doina Olteniei” a Filarmonicii din Craiova, scrie News.ro.

De-a lungul timpului, a fost solista mai multor ansambluri folclorice, printre care Ansamblul "Nicolae Bălcescu" din Craiova, Ansamblul folcloric "Căluşul" din Scorniceşti şi Ansamblul "Danubius" din Drobeta Turnu-Severin.

Artista a înregistrat peste 400 melodii proprii, având 30 de albume.

În cariera sa, Ileana Ciuculete a primit trei discuri de aur şi un disc de platină în România, precum şi un disc de aur în Serbia.

Articole pe aceeaşi temă:  

MĂRTURIE CUTREMURĂTOARE. Ileana Ciuculete s-a trezit din comă şi i-a spus soţului că va muri: ”Ia-mă în braţe, eu o să plec” (VIDEO)

Ileana Ciuculete se împăcase cu cei doi fii, înainte de Crăciun. Fostul soţ al artistei DEZVĂLUIE detalii neştiute (VIDEO)​​

UCIGAŞUL DIN UMBRĂ! Ce este Hepatita C, boala de care suferea Ileana Ciuculete fără să ştie

S-A STINS într-o săptămână! Ileana Ciuculete a aflat despre BOALA GRAVĂ de care suferă chiar de 8 Martie (VIDEO)

Soliştii de muzică populară, şocaţi de moartea cântăreţei Ileana Ciuculete: "Vestea morţii ei e ca o bombă. Bătălia asta n-o câştigă nimeni"

Ileana Ciuculete, o viaţă închinată muzicii, de la vârsta de 13 ani! ”Tata îmi scria versuri pe o scândură”

Ileana Ciuculete și frumoasa ei poveste de dragoste, începută într-un taxi! 25 de ani, soţul i-a fost alături. ”În el am găsit totul!”

"Doamne, ce-am făcut din viaţa mea?", printre ULTIMELE MELODII postate de Ileana Ciuculete pe Facebook (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Ileana Ciuculete a murit în chinuri groaznice. PRIMELE DECLARAŢII ale lui Cornel Galeş, după moartea artistei: "I-a spart tot ficatul, venele în el. Am văzut Iadul!"