Antena Meniu Search
x

DOI ANI de la #Colectiv! Omagiu adus membrilor trupei Goodbye to Gravity decedaţi în incendiu. Numele lor vor fi trimise de NASA pe Marte (FOTO)

Peste câteva zile se vor împlini doi ani de la tragedia din Colectiv. Un fan al trupei Goodbye to Gravity a făcut un gest inedit, în semn de omagiu.

Peste câteva zile se vor împlini doi ani de la tragedia din Colectiv. Un fan al trupei Goodbye to Gravity a făcut un gest inedit, în semn de omagiu pentru membrii trupei care și-au pierdut viața în incendiul devastator din octombrie 2015.

În mai 2018, sonda de aterizare InSight, deţinută de NASA, va ajunge pe Marte, având la bord nu numai intrumente ştiinţifice, dar şi numele a două milioane de persoane. Printre acestea se vor afla și numele celor patru membri ai trupei Goodbye to Gravity care au decedat în incendiul din clubul Colectiv.

Inițiativa îi aparține unuia dintre fanii trupei, Andreas Schönhofen, din Germania, care a decis să-i adauge pe lista de ''îmbarcare'' către Marte pe cei patru membri: Alex Pascu, Mihai Alexandru, Vlad Ţelea şi Bogdan Enache.

'În memoria celor patru membri decedaţi ai trupei <Goodbye to Gravity> am adăugat numele acestora în misiunea InSight către Marte NASA. Numele lor (împreună cu alte două milioane) vor fi adăugate pe un microcip care se va afla la bordul sondei de aterizare,'' a declarat bărbatul pe pagina sa de Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » DOI ANI de la #Colectiv! Omagiu adus membrilor trupei Goodbye to Gravity decedaţi în incendiu. Numele lor vor fi trimise de NASA pe Marte (FOTO)