Antena Meniu Search
x

Video Doi bistriţeni, medalii de aur la Campionatul Mondial de carturi trase de câini: "Fără încredere niciodată nu se va putea face performanţă"

Originar din Siberia, câinele Husky este de o frumuseţe rară, şi poate fura inima oricui. Iar dacă unii dintre noi îl admirăm de la distanţă, pentru doi bistriţeni, tată şi fiu, animalele au devenit parte din familie. Drept răsplată pentru dragostea oferită de stăpâni, animalele au venit cu medalii de aur de la Campionatul Mondial de carturi trase de câini.

de Redactia Observator

la 19.11.2023, 14:14

Vezi și

Pentru Damaschin şi Bogdan, sporturile de iarnă au fost dragoste la prima vedere, iar alături de ei sunt şi cei 8 căţei ai zăpezii. Pentru a răsplăti dragostea stăpânilor, câinii Husky au câştigat zeci de premii la mai multe competiţii mondiale.

Stăpân: Sufletul în mâinile tale, ceea ce contează foarte mult. Fără încredere niciodată nu se va putea face performanţă. De multe ori avem sentimentul că nu ne înţeleg, dar ei ne înţeleg dincolo de cuvinte. Înţeleg starea de spirit, înţeleg trăirile pe care le avem. 

Ultimul concurs a avut loc în Cehia. animale sosite din 26 de ţări au fost înhămate la sănii şi s-au luptat pentru titlul de campioni ai iernii 2023. La temperaturi de -20 de grade Celsius, animalele au avut de înfruntat trei probe de foc. 

Stăpân: A doua zi a fost cea mai grea manşă, pentru că înainte să intru în competiţie a început să ningă puternic, traseul fiind şi prin pădure 

Stăpân: La un moment dat, ochelarii îmi erau plini de noroi şi nu mai vedem nimic. Am zis: Ce fac? Era foarte important să am încredere în ei. 

Însă, pentru a savura gustul succesului, antrenamentele riguroase sunt la ordinea zilei.

Stăpân: Ne antrenăm din septembrie pentru acestă competiţie. Am lucrat sistematic. Discutăm de o competiţie care s-a consumat în manşă. I-am adus la formă maximă zicem noi. 

Iar la final au venit şi meritele. Animalele au câştigat medalii de aur şi argint la Campionatul Mondial de carturi trase de câini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Doi bistriţeni, medalii de aur la Campionatul Mondial de carturi trase de câini: "Fără încredere niciodată nu se va putea face performanţă"