Antena Meniu Search
x

Adolescenții autostopiști care au comis crima din Călărași au vrut să fure o mașină, deși nu aveau permis. Detalii noi din anchetă

Misterul autostopiştilor ucigaşi a fost elucidat, la o săptămână după ce un bărbat a fost ucis în Călăraşi, iar soţia lui grav rănită.

Vezi și

Misterul autostopiştilor ucigaşi a fost elucidat. La o săptămână după ce un bărbat a fost ucis în Călăraşi, iar soţia lui grav rănită, doi elevi au fost arestaţi. Când ar fi comis crima, erau amândoi minori. Le-au spus poliţiştilor că voiau doar să fure maşina şi să le ia banii proprietarilor, însă situaţia a escaladat. În noaptea crimei, voiau să ajungă la iubita adolescentului de 16 ani. O femeie din Braşov, mai în vârstă ca el, cu peste 15 ani.

În noaptea de 24 noiembrie, alături de complicele lui, un adolescent de 16 ani, a făcut autostopul, chiar în Drajna, localitatea în care locuiau. O familie, soţ şi soţie, i-au luat în maşină. Anchetatorii susţin că cei doi prieteni ar fi premeditat un jaf la drumul mare. Însă, lucrurile au scăpat de sub control. 

Deşi niciunul dintre ei nu aveau voie să conducă, fiind încă minori, ar fi vrut să fure maşina celor doi soţi pentru a ajunge în judeţul Braşov. Acolo locuia iubita adolescentului de 16 ani.

Timp de o săptămână, spun apropiaţii, cei doi adolescenţi nu au dat nimic de bănuit. Au mers la şcoală şi s-au întâlnit cu prietenii. La doar 3 zile de la crimă, tânărul de 18 ani care a înjunghiat mortal un barbat şi-a făcut majoratul chiar în casa sa din localitata Dranja. 

Pe acelaşi subiect

Mai mult, ar fi încercat să-şi ascundă urmele. Părinţii celor doi sunt în stare de şoc, iar mama unuia dintre ei ar fi suferit un preinfract în momentul în care a aflat că fiul este acuzat de crimă. 

Cei doi liceeni au fost arestaţi preventiv. Procurorii vor să afle dacă aveau sau nu discernământ în noaptea în care l-ar fi ucis pe Ion Constantantin şi au înjunghiat-o pe soţia acestuia. Femeia a supravieţuit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Adolescenții autostopiști care au comis crima din Călărași au vrut să fure o mașină, deși nu aveau permis. Detalii noi din anchetă