Antena Meniu Search
x

Doi morți la Năsăud, după ce o autoutilitară a fost spulberată la ieșirea dintr-o parcare de mașina unui tânăr de 24 de ani

Doi oameni au murit la Năsăud, vineri seară, după ce șoferul unei autoutilitare nu s-a asigurat când a ieșit din parcarea unui restaurant și a fost izbit în plin de o altă mașină aflată în depășirea unui TIR.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 26.09.2020, 09:03

  • Șoferul autoutilitarei și un pasager au murit în impact, fiind aruncați pe asfalt.
  • Tânărul de 24 de ani care se afla în mașina aflată în depășirea unui TIR a fost și el rănit și transportat la spital.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19.

Accidentul s-a petrecut pe drumul național 17D, la ieșire din orașul Năsăud spre Rebrișoara.

Potrivit polițiștilor, șoferul autoutilitarei, un bărbat de 50 de ani din Bistrița, a pătruns pe carosabil din parcarea unui restaurant și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 24 de ani, din Năsăud, care circula pe drumul national 17D și care ar fi fost angajat în depășirea unui TIR.

Șoferul de 24 de ani a fost rănit și transportat la spital.

Din nefericire, în urma accidentului, conducătorul autoutilitarei și un pasager de 36 de ani, din același autovehicul au decedat, iar tânărul de 24 de ani a fost rănit și transportat la spital. 

A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul negativ.

Continuă cercetările în acest caz polițiștii Serviciului Rutier, urmând a fi stabilite cu exactitate cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Doi morți la Năsăud, după ce o autoutilitară a fost spulberată la ieșirea dintr-o parcare de mașina unui tânăr de 24 de ani