Antena Meniu Search
x

Video Două eleve s-au luat la bătaie cu pumnii și picioarele într-o școală din Mehedinți

Două eleve s-au luat la bătaie cu pumnii și picioarele într-o școală din județul Mehedinți. Cele două tinere de la Școala Gimnazială Jiana au fost filmate chiar de colegii de clasă, care le și încurajau să se lovească.

de Monica Palade

la 22.03.2021, 16:03

Vezi și

Nimeni dintre cei prezenți nu a intervenit pentru a aplana conflictul. La un moment dat, cele două ajung chiar și să se trânteacă la pământ. În urma apariției imaginilor în mediul online, polițiștii s-au sesizat din oficiu.

Cele doua adolescente au fost identificate, iar oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe.

Ce spune poliția

„În urma apariției în spațiul public, pe o rețea de socializare, a unor imagini care prezintă un caz de violența produs într-o unitate de învățământ, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți este abilitatat să facă urmatoarele precizări:

Polițiștii orașului Vânju Mare s-au sesizat din oficiu, au identificat persoanele implicate în altercație și au întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infracțiunii de lovire și alte violențe.

De asemenea, s-a luat legătura cu reprezentanții DGASPC pentru consiliere psihologică.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor aspectelor care au condus la producerea acestui eveniment”, se arată în comunicatul poliției.

Știre realizată cu ajutorul informațiilor furnizate de reporterul Observator Cristina Oprea.

Citește și: Imagini cu o elevă din Argeş, bătută de un coleg. Restul clasei îl încurajează pe agresor

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Două eleve s-au luat la bătaie cu pumnii și picioarele într-o școală din Mehedinți