Antena Meniu Search
x

Dreptate, pentru moartea îngrozitoare a unei tinere! A fost ATACATĂ, VIOLATĂ şi UCISĂ, când făcea jogging (VIDEO, FOTO)

O familie îndoliată cere justiţie pentru moartea unei tinere de 30 de ani, care a fost victima unui agresor sexual, în timp ce făcea jogging. A fost violată, lovită crunt şi ucisă. Individul a fost arestat.

O familie îndoliată cere justiţie pentru moartea unei tinere de 30 de ani, care a fost victima unui agresor sexual, în timp ce făcea jogging. A fost violată, lovită crunt şi ucisă. Individul a fost arestat.

Karina Vetrano a căzut victimă violatorului în zona unui parc din New York, în cursul serii. Tânăra americancă făcea jogging atunci când a fost atacată de un individ, care a dus-o, cu forţa, într-un loc izolat. A lovit-o de mai multe ori, agresat-o sexual, iar apoi a sugrumat-o.

Cadavrul fetei a fost găsit câteva ore mai târziu de trecătorii care au alertat poliţia. Trupul neînsufleţit era pe jumătate dezbrăcat şi plin de urme de violenţă. Chiar şi dantura fusese distrusă în urma loviturilor, spun anchetatorii americani.

Pe acelaşi subiect

Crima a fost comisă pe 2 august, iar, de atunci, poliţiştii new yorkezi au încercat să dea de urma criminalului, care a fugit. Au analizat cu atenţie toate înregistrările camerelor de supraveghere de pe traseul pe care tânăra îşi făcea alergarea de seară, înainte de a fi agresată.

Abia acum au reuşit să identifice şi să aresteze un suspect. E vorba despre un individ de 20 de ani, care e în custodia anchetatorilor.

Un gest neaşteptat a fost făcut de familia victimei. Pe un site de donaţii, părinţii au făcut apel la o strângere de fonduri, pentru a suplimenta recompensa de 20 de mii de dolari, care a fost oferită poliţistului care-l va prinde pe ucigaş.

Până acum, familia a strâns peste 280 de mii de dolari, din cei 400 de mii pe care vrea să-i dea recompensă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Dreptate, pentru moartea îngrozitoare a unei tinere! A fost ATACATĂ, VIOLATĂ şi UCISĂ, când făcea jogging (VIDEO, FOTO)