Antena Meniu Search
x

Curs valutar

DOSAR PENAL pe numele premierului Sorin Grindeanu? REACŢIA lui Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, la Antena 3, că speră să nu se ajungă la un dosar penal pe numele premierului Sorin Grindeanu, dar că ia în calcul orice scenariu.

de Redactia Observator

la 05.02.2017 , 22:32

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, la Antena 3, că speră să nu se ajungă la un dosar penal pe numele premierului Sorin Grindeanu, dar că ia în calcul orice scenariu.

"Sper să nu se ajungă acolo (n.r. - legat de un dosar penal pe numele lui Grindeanu), pentru că vorbim de procedura de elaborare. Luăm în calcul orice scenariu. Nu este în regulă, aceste două instituţii adoptă acte normative. există riscul ca funcţionarii din ministere să nu mai poată aviza nimic, de frică".

Dragnea vorbeşt despre un posibil scenariu privind destabilizarea ţării şi că, în această perioadă, sunt multe scandaluri care au trecut în planul secund. "Putem spune că puterea nu mai este la noi, chiar dacă am câştigat alegerile. Nu contează cine ce votează, că o voinţă mai mare, dublată de arme puternice, poate să schimbe orice vot. S-a întâmplat şi în 2014 când o decizie a înfrânt 7,4 milioane de voturi", a precizat Dragnea.

Articolul continuă după reclamă

După ce prezentatorul a spus că, în această perioadă, s-au stins multe scandaluri, precum cel legat de gaura din buget sau a ofiţerilor SRI acoperiţi sau a dezvălurilor legate de şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, Dragnea a precizat: "S-au pierdut discuţiile, dar activităţile în mare nu sunt oprite. Comisia care verifică acea lipsă din buget şi celelalte acţiuni ale guvernului tehnocrat, cât şi în comisia de control a SRI-ului lucrează în continuare. Sunt obligaţi să dea răspunsurile. Nici acţiunea privind Cuminţenia Pământului nu s-a încheiat. S-a încheiat discuţia, dar nu şi acţiune. Şi nici despre alte lucruri care au început să fie găsite la ministere, nu pentru că le-ar fi căutat ministrul, dar pentru că atunci când te preiei ministere, găseşti tot felul de lucruri".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri politice » DOSAR PENAL pe numele premierului Sorin Grindeanu? REACŢIA lui Liviu Dragnea