Antena Meniu Search
x

Dulciuri raw vegane pregătite de copii la Târgu-Mureş

Dulciurile de pe masa de Crăciun pot fi realizate fără probleme de copii! Şi nu oricum ci din alimente strict sănătoase, fără conservaţi şi aditivi.

de Redactia Observator

la 19.12.2019, 14:34

Vezi și

Dulciurile de pe masa de Crăciun pot fi realizate fără probleme de copii! Şi nu oricum ci din alimente strict sănătoase, fără conservaţi şi aditivi.

Un atelier în care micuţii să înveţe să pregătească dulciuri raw vegane a fost organizate la Târgu-Mureş de o tânără pasionată de arta dulciurilor sănătoase. Acolo, copiii au pregătit cu mânuţele lor cele mai gustoase prăjituri.

Micii curioşi au avut oportunitatea să-şi pregătească singuri dulciurile. Mai ales că modul de preparare nu necesită coacere şi este foarte simplu de realizat.

Ideea organizării unui atelier de prăjiturit dedicat copiilor îi aparţine Dianei Bontean, un medic stomatolog care şi-a descoperit marea pasiune pentru gătit în şcoala generală. De doi ani însă s-a îndrăgostit de dulciurile raw vegane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din acest motiv vrea să ofere şi tinerelor generaţii ocazia să înveţe să prepare totul pe bază de alimente sănătoase. Au pregătit împreună praline din nucă de cocos, mouse şi prăjituri din fructe.

Participarea la atelierul de desrturi raw-vegane a costat 25 de lei pentru fiecare copil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Dulciuri raw vegane pregătite de copii la Târgu-Mureş