Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Premierul Mihai Tudose îi cere demisia ministrului Carmen Dan şi o acuză de minciună

Se ascut cuţitele în interiorul Guvernului, după ce scandalul poliţistului pedofil a zdruncinat inclusiv Palatul Victoria.

de Redactia Observator

la 11.01.2018 , 20:21

Se ascut cuţitele în interiorul Guvernului, după ce scandalul poliţistului pedofil a zdruncinat inclusiv Palatul Victoria. Premierul Mihai Tudose nu o mai vrea pe Carmen Dan în cabinetul său. O acuză că l-a minţit atunci când a spus că are înlocuitor pentru actualul şef al Poliţiei. Dacă ieri, Bogdan Despescu a scăpat de demitere, astăzi un document arată că ar fi trebuit să ştie despre cel puţin unul dintre atacurile agentului Eugen Stan: cel din decembrie 2016, când a agresat o femeie în scara unui bloc.

- L-aţi minţit sau nu l-aţi minţit pe domnul Tudose? 

- În ceea ce priveşte declaraţiile primului ministru, voi da lămuriri cât de curând. 

Vezi și

O declaraţie scurtă şi deloc lămuritoare. Aşa i-a răspuns ministrul de Interne, Carmen Dan, premierului Mihai Tudose. Acesta o acuză că a minţit atunci când a spus că şeful Direcţiei Generale Anticorupţie din cadrul MAI, chestorul-şef Cătălin Ioniţă, vrea să îl înlocuiască pe actualul şef al Poliţiei Capitalei, Bogdan Despescu. 

Pe acelaşi subiect

Supărat, şeful Executivului a lăsat să se înţeleagă că nu o mai doreşte pe Carmen Dan în Cabinetul său.

Ieri, şeful Poliţiei Române a scăpat de demitere. Însă Mihai Tudose vrea să ştie cum un poliţist cu grave deviaţii de comportament a continuat să lucreze în cadrul Brigăzii Rutiere, deşi a fost prins în flagrant când agresa sexual o tânără. 

Între timp, a apărut documentul care dovedeşte că agenţii chemaţi în noaptea de decembrie 2016 de tânăra atacată în scara blocului ŞTIAU că agresorul e colegul lor de la Brigada Rutieră. Mai mult, cel care a întocmit nota ar fi trimis-o mai departe - conform procedurii, până la conducerea IGPR. Adică la Bogdan Despescu. 

Scandalul poliţistului pedofil a zguduit din temelii Poliţia Română. Imaginea instituţiei pare mai şifonată ca niciodată. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Premierul Mihai Tudose îi cere demisia ministrului Carmen Dan şi o acuză de minciună