Antena Meniu Search
x

El e individul care a atacat o fată de 14 ani, la Constanța. Agresorul a primit numele de “maniacul de pe Brenta”, după ce a băgat spaima în femeile din Padova

Bărbatul care a agresat, miercuri, o fată de 14 ani în apropierea campusului universitar din Constanţa este Virgil Butăcel, cunoscut cu antecedente penale.

El e individul care a atacat o fată de 14 ani, la Constanța. Agresorul a făcut pușcărie în Italia, după ce a violat mai multe femei

Bărbatul care a agresat, miercuri seară, o fată de 14 ani în apropierea campusului universitar din Constanţa este Virgil Butăcel, cunoscut cu antecedente penale, el fiind încarcerat în Italia pentru viol și furt.

În 2013, Virgil Butăcel a fost arestat în Italia, după ce timp ce mai multe luni a băgat spaima în locuitorii din regiunea Veneției, el agresând sexual nu mai puțin de patru femei, în intervalul martie-mai. Românul ataca femei care alergau sau mergeau singure pe o faleză a râului Brenta, între provinciile Venezia și Padova. 

În special la sfârșit de săptămână, Butăcel profita de momentele în care parcul era pustiu, pentru a comite agresiunile împotriva femeilor singure. El a primise chiar numele de “maniacul de pe Brenta” înainte de a fi identificat.

Pe acelaşi subiect

Miercuri seară, Butăcel a lovit din nou, de data asta în România, la Constanța.

O adolescentă de 14 ani a coborât din autobuz, în jurul ore 22.00, și în momentul în care se îndrepta spre casă, Virgil Butăcel a acostat-o, a tras-o de mână și a încercat să o agreseze. Țipetele fetei au fost auzite de un trecător, care a intervenit și a sunat la 112.

"Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul acestei zile sa fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. În prezent, polițiștii constănțeni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiuniii de tentativă de viol, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecatoria Constanta", se arată într-un comunicat al IPJ Constanța.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » El e individul care a atacat o fată de 14 ani, la Constanța. Agresorul a primit numele de “maniacul de pe Brenta”, după ce a băgat spaima în femeile din Padova