Antena Meniu Search
x

O seară romantică i-a adus moartea! Ela, fata rănită în incendiul de la un hotel din Capitală, unde se întâlnise cu iubitul, a murit

Ela, tânăra rănită grav în incendiul izbucnit în urmă cu aproape două săptămâni, la un hotel din Capitală, s-a stins pe patul de spital.

Vezi și

Ela, tânăra rănită grav în incendiul izbucnit în urmă cu aproape două săptămâni, la un hotel din Capitală, s-a stins pe patul de spital.

Magdalena o cunoştea de 5 ani pe Ela. Erau prietene şi colege la salon. Şi, de când a aflat ce i s-a întâmplat, s-a rugat în permanenţă pentru ea. Toţi colegii au sperat că se va face bine. 

Pe 25 martie, după ora 2 noaptea, un apel la 112 îi alerta pe pompieri că un incendiu izbucnise într-un hotel aflat aproape de centrul Bucureştiului. Ela era printre răniţi, într-o stare destul de gravă. 

Potrivit unor surse, focul s-ar fi aprins după ce Ela ar fi aprins nişte lumânări în camera de hotel... lângă pat. 

Ela nu ar fi fost singură în acea noapte, ci cu iubitul ei. Un cunoscut lăutar cu care ar fi avut o relatie de 9 ani. 

El ar fi încercat să o salveze, cel puţin aşa le-a declarat anchetatorilor. Însă, la câteva zile după incendiu, a plecat în State să îşi onoreze o parte din contractele deja semnate. Acasă a rămas familia Elei. Distruşi de durere, apropiaţii acesteia se pregătesc de înmormântare. Deocamdată, anchetatorii nu au suspiciuni. Merg pe varianta accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » O seară romantică i-a adus moartea! Ela, fata rănită în incendiul de la un hotel din Capitală, unde se întâlnise cu iubitul, a murit