Antena Meniu Search
x

Doctoriță din Târgu Jiu, surprinsă de un pacient cu un plic voluminos. „Omenirea încotro?” - FOTO

Elena Vlad, doctor pneumolog la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, a avut parte de o surpriză imensă atunci când primit un plic voluminos în care se aflau mai multe măşti, precum şi o scrisoare de mulţumire.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 01.05.2020, 09:05

  • Elena Vlad este doctor pneumolog la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.
  • Medicul a primit un plic cu măști de protecție și o scrisoare emoționantă.

Plicul voluminos a fost primit de medic chiar la spital.

„Suntem o echipă mică de oameni, care munceşte zi de zi. Însă, efortul nostru este nesemnificativ în comparaţie cu sacrificiul tău. Îşi mulţumim pentru că eşti în spital, pentru a salva vieţile oamenilor care au nevoie. Îţi mulţumim pentru că îţi rişti viaţa şi familia pentru noi toţi. Îţi mulţumim pentru că exişti! Mintea şi inima noastră sunt şi vor fi cu tine, până se încheie totul cu bine, până vei salva şi ultimul pacient. Suntem alături de tine, impresionaţi de perseveranţa ta“, se arată în scrisoarea semnată de șase persoane.

Scrisoarea primită de medicul Elena Vlad

Profund impresionată de gest, medicul scrie, într-o postare pe Facebook, că nu știe sunt cele șase persoane și le-a mulțumit că au dat dovadă de empatie.

”Astazi am avut o supriza placuta! Am primit intr-un plic mare maro măști cadou impreuna cu scrisoarea asta. Nu știu cine sunt, dar gestul m-a emoționat si mi-a răspuns la întrebarea: omenirea încotro? Uitându- ma la gest răspunsul este vom ajunge acolo unde umanitatea, empatia si normalitatea gesturilor noastre ne vor duce! Mulțumesc! Doamne ajuta!”, a scris, pe Facebook, doctorița Elena Vlad.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Doctoriță din Târgu Jiu, surprinsă de un pacient cu un plic voluminos. „Omenirea încotro?” - FOTO