Antena Meniu Search
x

Evadatul periculos este încă liber

De patru zile, evadatul Alexandru Cristian Bartuş este de negăsit. Deţinutul a fugit din arestul din Cluj încă de sâmbătă seara

Vezi și

De patru zile, evadatul Alexandru Cristian Bartuş este de negăsit. Deţinutul a fugit din arestul din Cluj încă de sâmbătă seara

De atunci, poliţiştii îl caută neîncetat. Poliţiştii ar fi primit mai multe informaţii că individul a stat două nopţi, într-o casă părăsită din Turda, judeţul Cluj. Dar bărbatul, condamnat la 10 ani de închisoare în Franţa pentru că a ucis un om pentru 10 euro, a reuşit să-şi şteargă din nou urmele.

La 32 de ani, bărbatul are cazier internaţional pentru tâlhărie şi lovituri cauzatoare de moarte. Complicii lui, ceilalţi trei fugari s-au întors în arest de duminică. Între timp, poliţiştii au ajuns şi la rudele lui, din Câmpia Turzii, judeţul Cluj.

În Franţa, în 2004, individul, împreună cu fratele lui şi încă un complice, a intrat în casa unui bătrân de 84 de ani. După ce l-au rănit mortal, i-au furat portofelul în care erau 10 euro. Pentru fapta lui, a fost condamnat la 10 ani de închisoare, dar a reuşit să evadeze. A fost prins trei ani mai târziu, în România, după ce a furat o cameră video. Atunci a fost extrădat, dar a evadat din nou în 2013. Mascaţii l-au căutat ieri şi în Turda. Nu a scăpat nicio casă părăsită, dar nici locuinţele unor rromi.

Sâmbătă seara, când a fugit din arestul din Cluj Napoca, Alexandru Cristian Bartuş era îmbrăcat cu o haină şi pantaloni sport de culoare gri.

Evadatul este agresiv, spun poliţiştii, iar cine îl vede este rugat să sune imediat la 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Evadatul periculos este încă liber