Antena Meniu Search
x

Fiul unui viceprimar din Mehedinţi, dispărut de 9 zile

Fiul unui viceprimar din Mehedinţi, un tânăr de 22 de ani este dat dispărut de nouă zile. Proaspăt absolvent de facultate, îşi găsise de o lună un loc de muncă la o firmă din Bucureşti.

Vezi și

"Am mai vorbit cu el la telefon luni, de la muncă ne-a sunat"

A fost ultima dată când părinţii l-au auzit. De atunci au trecut, însă, nouă zile. Tânărul de 22 de ani nu este de găsit. Weekend-ul trecut, Iosif Emanuel Flaşcă, a fost acasă, la părinţi. Duminică seara a plecat din Mehedinţi, înspre Bucureşti, unde lucrează de o lună de zile la o firmă de transport autoturisme.

 "A zis că-i place unde lucrează. L-am şi întrebat, am zis că dacă nu-i place să plece, să. A zis că nici nu se gândeşte, că-i o muncă bună, că-i convine", spune mama tanarului. "Luni a fost la lucru efectiv. Am vorbit cu el la ora 13:22, era la lucru, era bine dispus. N-a zis nimic."

Şi nimeni nu s-a gândit că s-ar putea întâmpla ceva rău. După două zile, miercuri, viceprimarul comunei Dubova a primit un telefon. Cineva de la firma unde era angajat tânărul, l-a anunţat că fiul său nu a mai mers la serviciu de luni.

"L-am apelat miercuri, când ne-a anunţat de la lucru, că n-a ajuns la lucru şi nu, n-a mai răspuns", spune Emil Flaşcă, tatal.

Din acea clipă a început calvarul pentru familia din Mehedinţi. Telefoane la poliţie, prieteni, rude, căutări fără sfârşit. fără niciun rezultat.

În garsoniera în care tânărul locuia au fost găsite inclusiv bagajele pe care le luase luni seara de la un prieten.

"Să fi ieşit să ieie cina undeva şi să i se fi făcut rău sau nu ştiu. Implicat într-o relaţie nu ştiu să fi fost. Nu avea când să-şi facă duşmani. Într-o lună, cât a stat la Bucureşti, nu cred că a avut el timp", spune tatal.

Părinţii disperaţi, înarmaţi doar cu pozele băiatului, s-au urcat în tren şi au pornit spre Bucureşti.

În acest caz poliţia a început cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Fiul unui viceprimar din Mehedinţi, dispărut de 9 zile